Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Я родинний українець, і я був Україною, і виїхав з України до війни
-
Для дитині замість Original Passport Request зі свого IRCC профілю, потрібні два запити паспорту батьків. ✅Копія 1 сторінки закордонних паспортів батьків + візи, якщо є ✅Копія свідоцтва про народження + копія перекладу ✅Submission Confirmation ( файл який є в особистому кабінеті, видається одразу після заповнення анкети) ✅Скрін з особистого кабінету , де видно що сім‘я подавалась разом Вот это мы все вложили в конверт
-
Нет, просто пришли и отдали в ящик возле сотрудника визового, на первом этаже. В очереди живой стоять, это уже когда забирать будете паспорт.
-
Привіт. Питання собі і чоловікові візи вже вклеїли,на дітей навіть запит не прийшов!!! Що робити? Писати в криз форму?
-
Конституційні права на паузі 👌
-
а почему вам не выдали WP? у вас был с собой перевод свидетельства о браке? из какой вы страны?
-
Точно, приписне. Але суті не міняє медогляд і тд. Потрібно пройти
-
Вы не правы
-
Нах ты ехал туда если ты не украинец???
-
Не військовий квиток, а приписне свідоцтво! І так, без нього не дадуть атестат у школі 🤷
-
Не знаю що там в конституції, але в рік виповнення 17 років людина повина отримати військовий квиток. При вступі у навчальний заклад обов‘язково його мати
-
У мене теж лише одна дитина без реквесту,чекаю ьільше 4 місяців
-
Як це не можна вступити? Ми маємо право на освіту без умов. Конституція.
-
Не знаю що вам і казати. У нас на 1 дитину не було реквесту. І в результаті відправив без нього. Тому самі вирішуйте, як для вас краще ьцдег
-
Доброго дня. Чи може моя подруга подати паспорта моєї сім'ї на вклейку візи? А також потім їх самостійно забрати. Що для цього потрібно?
-
К примеру,в Чехии прекращает действовать временная защита,если есть канадская виза.
-
Підкажіть будь ласка, чи створювати сімейну заявку(троє дітей, чекаємо 6 міс), чи кожну заявку окремо?
-
Спасибі💜 знайшла
-
Можна поподробней я тоже устала ждать больше 4 месяцев хочу ехать в Вену или послать без реквеста
-
Спробуйте пошук у групі за назвою. Точно є
2 Feb 2023, 01:21
a day ago