Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Шаблонів немає. Кожен пише, що вважає за потрібне. Я писала через місяць. Прийшла відповідь Україна в пріоритеті. З сьогоднішнього дня буду писати щодня.
-
Не открывается😔
-
Кто писав в крізісну форму, будь ласка, поділиться досвідом, що ви писали. У нас заявка з 29травня біометрія 13 червня. Одну візу погодили і вклейли, а по другій ніяк не прийде погодження.
-
Сегодня получал по такому в Варшаве , все ок
-
www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=visa.vfsglobal.com/one-pager/India/SouthAfrica/visa-category/pdf/Authorization-Letter.pdf&ved=2ahUKEwi-mrvOrcT6AhWKxIsKHdptDZIQFnoECA4QAQ&usg=AOvVaw2FN5_lGlMTSuc2PRdrycS2
-
І дітям вклеїли візи теж?
-
Доверенность на польском, украинском, английском? А скан как я зделаю если паспорта нет😁 могу права взять или ещё какой документ.
-
Дякую
-
скажіть будь ласка якщо пише, що application was approved це означає що можна вже забрати паспорт? подавав до відня місяць назад
-
Особисто. Паспорт+ роздрукований лист з запитом від IRCC і заповнена форма яку можна заповнити в візовому центрі На дітей ми тільки написали на бігунку (номер аплікації, ПІБ, дата народження), паспорт і теж форма з підписом одного з батьків і все.
-
Вы по нему звонили в Оттаву?
-
Подавали особисто?Що треба для подачи?Дякую
-
Можете. Воспользуйтесь поиском. Много раз обсуждалось. Кратко доверенность в свободной форме, сведетельство о браке и скан паспорта жены.
-
Подвійна радість на сьогодні 😁прийшов лист від VFS що наші паспорти вже у візовому центрі чекають на нас! Варшава оперативно Подача на вклейку особисто 28.09 2 дорослі з запитом на паспорт 2 дитячі без листів Сьогодні 3.10 Вже паспорти у візовому центрі Варшави🥳🥳🥳 Вірьте, що ваші візи наступні😜
-
Может кому-то пригодится, приложение для звонков в Канаду бесплатное, собеседника отлично слышно.
-
Добрый день! Жене пришёл паспорт с визой в визовый центр Варшавы, могу ли его забрать я (муж)? И что для этого нужно?
-
Последний пункт получения CUAET визы с разрешением на работу - это когда тебе обратно присылают паспорт с вклеенной CUAET визой на 10 лет в нем ?
-
Паспорт поїхав не вклейку візи
-
Мої вітання, що означає це повідомлення. Дякую.
-
Добрий день. Можливо хтось відправляв паспорт поштою у Варшаву. Порадьте, як правильно це зробити?
2 Feb 2023, 01:21
54572/258626
3 days ago