Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
У вас вчера работал сервер ?
-
Дякую, а ви листи про оновлення статусу на пошту отримували перед тим, як в аккаунті побачити таку приємну новину?
-
Дякую за відповідь
-
после того как Вы сказали почистить кэш ,я сразу поняла что вы разработчик 😂
-
ні, просто респонс з сервера пустий (нетворк таба в консолі), нуль айтемів в айтемЛіст
-
в консолі є помилки? як ви зрозуміли що саме з сервера не приходить?
-
24.11 заповнили заявку 09.01 біометрія 18.01 (ЩОЙНО) - одобрили 🥹🥹🥹🥹😵💫
-
це добре що у вас працює, у багатьох інформація просто зникла, і воно не працює бо з сервера нічого не приходить, кеш тут не поможе, так що чекаємо
-
Это не помогает , глобальный сбой - вы скорее исключение , потому что у вас в кабинете что-то есть
-
😂👍🏻
-
Україна! Працює як з впн так і без! Вчора не заходив, кілька днів тому теж працював! Спробуйте видалити кеш або через режим інкогніто зайти.
-
Сама в шоке 😂
-
омг, знову лист але по заявці сина на якого досі ще не було реквесту. Дідько, з тим порталом. Бавляться там, сидять, з нашими нервами ті канадійці 🥲
-
Спасибо, всё вижу уже! Просто в панике зашла и написала ничего не читая выше😂 Значит общий глюк на сайте. Месяца два назад вообще не могла зайти по своему паролю, выдавал ошибку, что не правильный. Через пару дней прошло. Ждём тогда)
-
І вчора працював? Де знаходитесь? VPN вмикали? Може це пов’язано з геолокацією
-
Знайшов, дякую
-
У меня тоже пришло, но геолокация моя, я заходила.
-
не знаю, у меня норм работает сайт, проблем никаких нет
-
Быстро
-
Получила запрос на паспорт сегодня 🥹 Биометрия была 11.01.23 Сегодня пришёл запрос Дюссельдорф ☀️
2 Feb 2023, 01:21
Post 5638 of 258452
about 7 hours ago