Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Ждун верховной недоторканний 121 день
-
Ні ми з дружиною по одинці заповнили анкети
-
з цього моменту всі дописи про біометрію і фірми і тд буду видаляти в общалку запрошую.
-
Так отож. Допоможуть записатись, а не місце продають. Ви б хотіли, щоб людина замість вас сиділа днями безкоштовно? А ви будете на дивані коменти писати, круто.
-
тобто Вам правила "додупи"?
-
Хай це якнайшвидше станеться))
-
Разница только ы том, что здесь 6к пользователей, а в общалке 1500
-
Запис. І самі пишуть записуємо через спеціальні програми. Та що допоможуть записати
-
думаю ми всі в цих групах хочемо позбутися цих статусів....
-
Так само неможна самостійно податись у Варшаві паспорти. А різні фізичні особи з України пачками заносять паспорти, причом регулярно.
-
Такі статуси))) з радістю їх познімаю. Вони навіть не моі, а моіх малих спиногризів. Навіть не здогадуються, як їх в цій групі величають)
-
Ну ви не думайте так зразу)))Зараз по статистиці бачимо що Львів швидко видає візи.Якщо ви один то є можливість що скоро,але якщо у вас сімейна анкета то мабуть будете тут разом з нами🤣
-
Это беда. В группе этих горе-бизнесменов банят сразу
-
Запис чи місце???? Чую де дзвін, але не знаю де він. Повторюю, якщо не знаєте як все працює, то не вводьте людей в оману.
-
Шановні тут обговорюються лише: - ОЧІКУВАННЯ ВІЗИ - ВКЛЕЙКА ВІЗИ Решта тем: - Біометрія? - Як? - Куди? - Підкажіть? - І т Д можна обговорити ТУТ - З радістю запрошую! Дякую за розуміння t.me/speakingforwaiter
-
Да зайдіть на OLX і подивіться. Біометрія Львова, запис
-
моя повага і шана Вам)))
-
Якщо не розібрались в питанні то хоч дурниць таких не пишіть.
-
Майстер верховний недоторканний ждун
-
стандартно думаю 1-2 дні це ж внутрішня пошта країни
2 Feb 2023, 01:21
77061/258562
about an hour ago