Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
То трохи логічно, що якщо подав анкету, а через деякий час додаєш документи через кризову, то це займе час.
-
коли Ви один з адмінів цієї групи то можна начитатися такого, що думаю один з моїх улюблених авторі С. Кінг, такої фантастики не видумає для своїх творів, як видумує наш народ)
-
теории заговоров и порядок рассмотрения анкет
-
чого?
-
я скоро колекції буду робити)
-
опять теории заговора😂
-
Тут треба добре подумати. Десь читала, що заявки людей, які зверталися у кризову, щоб щось змінювати у формі, розглядають довше. Сама чекаю вже сьогодні місяць після біо у Львові
-
Дякую
-
можно ничего не делать
-
Я прікріпив фото останнього (біометричного) а другий український(звичайний) забув прікріпити. Тоді не треба нічого робити?
-
Якщо це укр паспорт, то його можеш викинути. Він тобі не потрібен
-
это не страшно. если 2й загран с другим гражданством, то дошлите скан через кризис форму
-
Добрий день! У мене питання. При подачі заявки на отримання візи(cuaet) не прікріпив другий загран паспорт, але вказав всі свої пресування (з двох паспортів), здав вже відбитки. Підскажіть, що робити, щоб не отримати відмову?
-
Дякую
-
надо разводиться😂
-
Спасибо, помогли может
-
обострение на новую луну😂
-
вы домыслили. вопрос про отказы касается всех стран, тк какие-то конкретные страны не выделены в вопросе.
-
Может по доверености. Вопользуйтесь поиском. Как ее состовлять не раз обсуждалось
-
Так а ви доставку замовляли? Коли паспорт готовий до відправки або можна забирати вже то приходе лист де буде написано " ready for collection "
2 Feb 2023, 01:21
83060/258562
a day ago