Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Скажите пожалуйста на ребенка от его имени подавали?
-
Ребят, паспорт на вклейке, пришёл имейл что поменялся статус, это значит вклеили?
-
Вітаю🥳 🇨🇦) Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa 39 - сьогодні Результати опитування тут shorturl.at/fjlq1
-
Вітаю🥳 🇨🇦) Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa 38 - сьогодні Результати опитування тут shorturl.at/fjlq1
-
Так, на англійській. Мені попалася дівчина, швидко говорила, слова наче в одне всі зливаються.....але однозначно легше чим проходити співбесіди з ними😀
-
Я прочитала какают 😂😂😂
-
Я понял почему медленно рассматривают анкеты! Мы все думаем о миграционных офицерах рассматривающих наши заявки, нас много много, они икают постоянно и это тормозит их работу. 🤣 Как вариант
-
Дякую ! То все на англійській, так ? Там же не сподіватися, що може бути перекладач ? Потрібно підготуватися...так довго з носіями я ще не балакала 🙈😂
-
Я нічого не розумію , можливо в когось було таке , отримала фойл-лес візу і відправила паспорта на вклейку ще в червні , а сьогодні прийшов лист про підтверджену біометрію повторно і що моя віза в процесі , а була погоджена , як взагалі це розуміти ?
-
Из отпусков наверное повыходили
-
Хтось може порадити когось , хто помагає з поданням паспорта на вклейку з України по норм цінах?
-
Шановні тут обговорюються лише: - ОЧІКУВАННЯ ВІЗИ - ВКЛЕЙКА ВІЗИ Решта тем - Як? - Куди? - Підкажіть? - І т Д можна обговорити ТУТ - + по вечорах можуть погадати - коли буде віза! З радістю запрошуємо! Дякую за розуміння t.me/speakingforwaiter
-
Лоооондооооннн плииииззззз 🤞
-
Поздравляю 💙💛
-
Ура! Получил визу! 22.06 био Варшава 24.08 прийшла валидация и через мин 20 виза (лондон) Кайф Ранее звонили часто в поддержку но там говорили ожидайте, все ок. Родился ребенок месяц назад в Канаде. Неделю назад решили написать в кризис. Прикрепили фото, документы ребенка, жены из роддома. Вчера пришло письмо ответ что виза в процессе и мои документы которые я прикрепил в кризис письмо были переданы в Лондон и типа ожидайте. Сегодня валидация и виза 🎉
-
Ну че, давайте, старички, поднажмите. Нужно больше виз ждунам.
-
Пліз та сенк'ю вері матч😂
-
Гаага, нарочно 20.06. Розгляд у Лондоні
-
Где сдавали или куда отправляли?
-
Какие волшебные слова Вы им сказали?
2 Feb 2023, 01:21
Post 93608 of 258431
about 9 hours ago