Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Подробности. Кто рассматривал?
-
Добре так і спробую сьогодні зробити
-
Ну тоді, я б мабуть прикладав у новому листі цього їх листа, пояснював, що візи так і не отримано, ні фоіл лесс, ні запиту на паспорт 🤷🏼♂️ Якщо я правильно зрозумів ситуацію
-
Привіт усім! Сьогодні завезли паспорти в VFS Global в Абу Дабі. Попередньо реєструватися не потрібно. Просто приходите. Вони працюють з 8:00 ранку. Зелений Аль Хосн потрібний. Обіцяли вклеїти візи за 7-10 робочих днів. Але неформально сказали, що мабуть буде швидше. Локація: World Trade Center Mall, parking LG, B2 VFS Global Visa Application Centre - UAE 02 412 0248 goo.gl/maps/eG1CBnV4gKfssSGc8
-
Не було листів я все дуже багато разів перевіряла , точно не було )
-
Ну судячи з усього так. Або ви десь проґавили foil-less, або вони шланги та потрібно їм писати, що ситуація ніфіга не “resolved”.
-
в интерфейсе не появился passport request? если нет - ответьте, что не можете вклеить визу, потому что ни на почте ни в интерфейсе нет письма с реквестом на паспорт возможно, вам пришла foil less visa и вы её просто не заметили? (основываясь на инфе, что вам приходило уже много разных писем)
-
Кстати, кто-то вносил правки в анкету через кризис форму? Там же должно какое-то подтверждение прийти? Девушке информацию по родителям дополняли где-то неделю назад. Чёт пока ни ответа ни привета