Ждуны CUAET Общалка
-
значит увидемся)
-
З дочкою)
-
Та нічого, просто спиталась. Ви так відповіли на мій коментар, що склалось враження що у нас білети на один рейс)
-
Нажаль чоловік наразі невиїзний
-
Я думаю що веб-камеру непомітно він на мене навряд чи прикріпить 😂. А очі не бачать, серце не болить😁
-
Ясно, а если я к Вам подойду Ваш муж не будет ревновать?))
-
Тот случай когда 🧠 отсутствуют от слова совсем
-
Є хороші друзі, які не перший рік в Канаді і більше 5 років в Калгарі. Я вагалась між Едмонтоном (там би легше дихалось на початках) і Калгарі. Але друзі наполягають, щоб не видумувала))
-
Удалю сообщения чтобы не ревновал
-
Тобто їду в Калгарі, шукаю наразі житло онлайн довгострокове, вийде, ок, не вийде, даю собі два-три тижні на місці. Якщо все буде йти добре, залишаюсь. Ні, поїду подивлюсь Едмонтон))
-
тобто вибираєте Калгарі?)
-
Їдемо з братовою і племінником (9 років). Тобто фактично двоє потенційно працюючих. Це легше ніж одному. Оренда на двох, підстраховка, друзі поруч. Думаю що все вийде в Калгарі)
-
Новое склонение
-
Правильно GUAKAMOLE
-
Я все правильно перевёл? 400 евро+багаж 60 = 460 = ~500 уе? Гуд цена, единственный минус 7 часов пересадка, это да
-
Так, все вірно, залежить від курсу +-. Зате пересадка одна тільки. І WP в кінцевому аеропорту, що також плюс) загальний час 17.30 годин, це досить непогано)
-
На след неделе еду в Тулузу, у кого то есть там знакомый репетитор немецкого?
-
Шара объема не имеет ©️🤣🤣
-
Тут да, не спорю, если я буду лететь (надеюсь) то онли 1 пересадка ибо не вывезу с детьми 2е, особенно если ещё пересадка с получением вп
-
Есть в Порто репетитор Суахили.
2 Feb 2023, 20:35
39187/208613
2 minutes ago