Ждуны CUAET Общалка
-
берите чай и читайте закрепы. дивуванню нет предела
-
Оу, ви вже закрепи поробили з вибірковими повідомленнями?))😂
-
Мало)))
-
Порекомендуйте клініку в варшаві для проходження медичного огляду ( але щоб відправляли результати в ІРЦЦ) мали поганий досвід , медичний огляд пройшли але його не бачили так як клініка виявилось що не відправляє хоч в списку була прийшлось проходити ще раз .Цікавить лише Варашава
-
Самоуверенность помноженная на глупость
-
Через ліжко з біологинею
-
Стільки питааань. А головне навіщо? Чим думали. Летіти в іншу країну без грошей з дитиною інвалідом в останній день візи. Просто фейспалм
-
Купить часы
-
А при чем авиакомпании к визе??? Виза это проблема туриста а не перевозчика
-
Можна стати індусом. І ти стаєш звичайним планктоном.
-
*планету
-
Достатньо просто з цими "індивідумами" не зіштовхуватись там - на початок буде достатньо. А то їхати в іншу країну , щоб попасти в укр чи не дай Бог ру комюніті - це вже вершина довбоєбізму. Якраз черкз такий "унікумів" жителі внших країн і починають ненавидіти , нажаль, українців. Гарний приклад тому Польша. Друг розказує , що вони вже там терпіти їх не можуть(
-
Я даже знаю зачем это сделано. Потому что рано или поздно в голове читающего возникнет логический вывод о том, что половина из этих альтернативно одаренных точно попадёт в Канаду. Следующий вопрос который возникнет в голове, тоже достаточно логичный: А может ну его на хуй, переезжать в одну страну с этими долбоёбами?
-
Поменялось чуть. Их стало ещё больше
-
Зато английский решает🥲
-
С этими отдельный ор, знаю как они собеседования проходили по скайпу в 10-ых годах, друг за друга. А потом приходят индейцы на работу, и дупля не вяжут. Думаю с тех лет нихуя не поменялось
-
Цікава пропозиція😂😂
-
Так платять Ті хто їх відвідує регулярно (потижнево, помісячно) оплачують/платять за курси англійської мови Елементарно Думайте трошки тою своєю головою 😁
-
Если не можешь победить, надо возглавить 🤔😂
-
Была б голова то вопросов бы не было а так только тело с паспортом
2 Feb 2023, 20:35
Post 79081 of 203535
about an hour ago