Українці в Канаді_Canada
-
Всем привет, Никита 23 года, сейчас живу и работаю в Чехии, уже есть на руках виза в Канаду, буду лететь в средине-конце марта. Ищу компаньона, единомышленника, кто тоже будет ехать в Торонто или Галифакс в марте месяце, можно было бы связаться, все обсудить и договориться вместе ехать, снимать жилье, как говориться одна голова хорошо а две-три ещё лучше. Если кто-то летит в другие города, провинции и тоже ищет компаньона, единомышленника то тоже пишите
-
Можливо хтось може підказати як мені підтвердити диплом біомедичного лаборанта? Чи треба здавати якісь іспити якщо я вивчилась в Європі? Наскільки це довго, складно та дорого, та чи є взагалі сенс? Буду вдячна якщо підкажете куди можна зателефонувати чи написати щоб отримати цю інформацію, або поділитеся своїм досвідом. Заздалегідь дуже дякую!
-
Combien coûte le cours de Français ?
-
Не лінуйтеся переклад зробити, там є посилання, якщо перейти за посиланням та обрати Україну, то отримаємо адреси: Місто: Київ (Київ) Назва: Міграційне медичне відділення МОМ Адреса: Міграційне медичне відділення МОМ, вул. Тарсівська , 15. Цей панельний лікар або клініка надає послуги, оплачені Тимчасовою федеральною програмою охорони здоров’я. Для запису на прийом: mymedical.iom.int/omas/#_frmHome Телефон: 044 584-3668 [email protected] Мови спілкування: англійська, французька, російська, сербська, українська Місто: Львів Ім’я: Семенів Володимир Олександрович Адреса : Шпиталь Шептицького, вул. 4, 79016 Клініка Електронна адреса: [email protected] Сайт: http://spital.org.ua/ Телефон: +380 322 352269 +38 068 699 1567/+ 38(066)779 08 81 Мови спілкування: англійська, італійська , польська, рос
-
Доброго вечора, мені прийшов емейл, підкажіть то можна забирати паспорт?
-