Українці в Канаді_Canada
-
Допомагаю записатися на співбесіду у посольство на візу США 🇺🇸 на території Канади! За подробицями - звертайтесь!
-
😷Сертификат вакцинации в Дію без предоплаты❗ 💉2 дозы,бустер 🇪🇺Европейский сертификат (любая страна) 🦠ПЦР тест 👩👧👦Делаем сертификат детям
-
Всім привіт, якщо в cuaet аплікації поточною роботою ставити unemployment і подаватися одному, то можуть відмовити?
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, отримала я лист , що маю 6 червня з'явитися на здачу біометрії. Але у мене в цей день не виходить, хочу перенести на інший день. Я написала листа на 👇адресу. Вірно , я зробила?!
-
Гуманітарна допомога 3000 до 15.07?
-
Дякую
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2023/03/canada-extends-support-for-those-fleeing-russias-illegal-and-unjustifiable-invasion-of-ukraine.html
-
Є офіційні джерела ?
-
Для українців, та членів їх сімей, які перебувають поза межами Канади, починаючи з 16 липня 2023 року застосовуватимуться стандартні комісії та вимоги. Нагадуємо, попередній термін подачі заявки був 31 березня 2023 року
-
На одноразову фінансову допомогу можна буде податися до 30 червня 2024 року, при умові фізичного перебування в Канаді.
-
Нема
-
Нема
-
Я про 30 червня не знайшла
-
Та не знаю як шукати
-
Мене там немає (
-
На фейсбуці питали?)
-
Бажано на українській мові , чи російській бо погано англійську знаю
-
Там є посилання як подати на неї. Програма діє до кінця березня 2024 року, тому вся допомога що надається зараз, буде надаватися й далі, це також стосується фінансової допомоги.
-
Привіт всім , є кто з місісаги ? Дуже хочу знайти секцію волейболу , може кто знає ?
-
www.facebook.com/groups/ukrainiansmississauga/?ref=share&mibextid=NSMWBT
6 Feb 2023, 05:14
20 Apr 2024, 20:50