Українці в Канаді_Canada
-
Це за 2 місяці вперед, чи щось таке
-
Але перший платіж буде 140
-
Платіжку
-
Потім на кредитку поставиш
-
70 гб 55 бакс
-
Кращі брати в салоні
-
Rogers
-
😱БЕЗ ВОЄННОГО КВИТКА ЧОЛОВІКІВ НЕ БУДУТЬ ОБСЛУГОВУВАТИ У ПОСОЛЬСТВІ 📣Встигніть оформити закордонний паспорт, доки Рада не прийняла цей закон! ❗️Згідно з законодавством, ви можете мати два паспорти, і ваш попередній залишиться у вас, навіть якщо ваш паспорт закінчується через два роки. Детальніше - t.me/Slot_Help/31
-
Люди, привіт. Підкажіть як в Канаді з віддаленою роботою? Скільки треба бути в Канаді та на скільки можна виїжджати? Або підкажіть де можна детальніше почитати. Завчасно дякую
-
Ви можете виїждяти скільки завгодно, якщо ви не подавалися на ПР продовження документів, є критерії відповідності
-
Шукаю людей на віддалену раб0ту👋!Навчаю абсолютно безкоштовно! Мій інтерес це відсоток від вашого прибутку. Жодних грошей на перед не беру🙅♂️Кому цікаво писати йому @Leon_Absolute
-
Доброго дня. Є питаннячко: чи дійсний Work Permit,якщо медогляд не пройдений,а роботодавець не вимагає? Дякую
-
Ні, стає недійсний, якщо на протязі 90 днів не пройдений медогляд. При чому тут роботодавець??? Медогляд для перебування в країні а не для роботи
-
А потім ниють, чому мене виганяють з Канади?
-
🌸 Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни 🇺🇦, кому пoтрібно: • Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, • Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео) • ЕІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис
-
😓 Устал работать на дядю? 💡 Помогаем с кредитами 🚛 На трак и трейлер (даже без сошела) 📞 773-977-2313
-
Так pr швидко не дають , можливо і більше року чекати. На сайті ircc вказані офіційні строки до 18 місяців . Так що тільки чекати, і дивіться щоб ворк перміт не скінчився
-
Дякую
-
Підкажіть, будь ласка, на який термін видають водійські права в Вінніпезі, якщо обмінювати українські? Укр права на 30 років ще діють, певно канадські на такий термін не вийде отримати
-
Ищу людей на удаленную раб0ту👋! Учу абсолютно бесплатно! Мой интерес это процент от вашей прибыли. Никаких денег на перед не беру🙅♂️Кому интересно писать ему @Leon_Absolute
6 Feb 2023, 05:14
20 Apr 2024, 20:50