Українці в Канаді_Canada
-
Це де і яка робота?
-
Може це допоможе комусь, є робота там де я працюю.
-
Нічого не треба
-
Вам же на електронку приходять повідомлення від VFS: прийнято до розгляду і т.і.?
-
Перевірив. 25 днів
-
А скільки чекали на паспорт? Я відправила їм майже місяць тому, хвилююсь…(
-
Доброго вечора, підскажіть що треба з документів роздрукувати коли летиш в Канаду? Бо не пам’ятаю для work permit …
-
Нам допомогло туристичне агенство Корал-Тур з Чернівців 0971525189 Вони возять в Бухарест, там черги менше Перевірено на власному досвіді
-
Moreviz Тернопіль
-
Підкажіть найкращий, перевірений варіант відправки на вклейку з України.
-
Теж цікавить агенція для відправки паспортів на вклейку віз.
-
Доброго вечора, десь колись бачила людину яка відвозе паспорта на вклейку з Київа . Якщо тут дайте знати .
-
Канадському підприємцю у місті Вінніпег потрібні Професіонали: Маляри з посвідченням маляра 28 cad/год; без п/м 22-25/год; Сантехніки від 38 cad/год; Майстер на всі руки 22-25 cad/год. Для роботи у вас має бути особистий автомобіль та трохи знання англійської мови.
-
Спасибо
-
Виза дается по срокам действия вашего паспорта. Сейчас выдается только рабочая виза на 3 года, если у вас паспорт действует 1.5 года, получите рабочую визу на этот срок, потом необходимо продлевать.
-
Если дали визу «worker», а не «visitor», это по срокам пребывания меньше будет?
-
Дякую
-
По Польщі я відправляла звичайною поштою польською з повідомленням про вручення. Забирати паспорти їздила у Варшаву сама.
-
Спасибо большое
-
Condor airlines have cheap prices
6 Feb 2023, 05:14
Post 4311 of 18661
20 Apr 2024, 20:50