Українці в Канаді_Canada
-
Дякую Але для вклейки дається лише місяць. Тобто чоловіку вже треба відсилати на вклейку бігом?а мені чекати так? Чи можна потім відправити і мій і його паспорт разом?чи його паспорт вже не приймуть,тому що пройшов місяць..? Дуже дякую за відповідь
-
Від вас мало що залежить
-
чекати
-
3 місяці мінімум, може бути і довше
-
Чи має хтось досвід придбання житла?
-
Доброго вечора Підкажіть,будь-ласка Після здачі біометрії,чоловіку вже прийшов лист з запрошенням до вклейки візи,а мені ще ні. Пройшло вже 2,5 тижня Що робити?
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, скільки хто чекав на отримання CUAET? В інтернеті пишуть до 45 днів, а на ютубі кажуть що до 3 місяців
-
1. Зв`язався по Telegram (+380 97 152 5189) з агенством. 2. Отримав інструкції + шаблони супроводжуючих докуметів. 3. Надіслав скани документів на перевірку. 4. Виправив відповідно до зауважень. 5. Надіслав підписані документи + паспорт Новою поштою (по Україні). Вже отримав готовий результат.
-
То ви у Чернівцях оформлялися?🤗
-
Тобто ви собі не робили вклейку поки не прийшов лист підтверження на дитину?
-
🔸У якій країні скільки чекати паспорт на вклейці? ⏫ Найшвидші : 1-14 днів Туніс Лівія Таїланд США Китай (але це не точно) Рим Дюссельдорф Відень Дубай/Абу-Дабі ⏬ Найповільніші: до 12 тижнів Лондон Анкара Гаага Стокгольм (3+ місяці) Гельсінкі Варшава 🤷♂️ Як пощастить Бухарест Париж Інфа по термінам з іншого Telegram-каналу. Нам швидко зробила у Бухаресті CoralTur з Чернівців.
-
Чи цей лист на дитину може прийти пізніше? Хоча подавались всією сім’єю в один день
-
Добрий день, чи потрібно здавати відбитки на біометрію неповнолітнім дітям? Не можу зрозуміти, брати дитину з собою в посольство чи ні, тому що на нього не прийшло запрошення на здачу біометрії. Буду вдячна за підказку.
-
Визы вклеивают в Лондоне и Вене.
-
На vfc можна відслідкувати
-
Кто знает как по трек номеру отследить паспорт ?
-
Мы открыли в CIBC. Два года без комиссии. Если есть вопросы ,пишите в личку. )
-
Добрий день! Скажіть, будь ласка, в Канаді потрібно платити комісію за обслуговування банку? Який порадите?
-
Вітаю вас! Розумію як ви чекали🙏🏻 а довго очікували на лист для дитини?
-
Мы в Дюссельдорфе-6дней.
6 Feb 2023, 05:14
20 Apr 2024, 20:50