Українці в Канаді_Canada
-
Я це робила у Львові на Дорошенка
-
Доброго дня! Дитині вклеяли візу visitor, study permit дають в аеропорту ? Мені на пошту прийшов work permit а дитині study permit не прийшов, так має бути? Хто з таким стикався?
-
Племянница и знакомые отправляли через это агенство , все ок .
-
Зрозуміло. Дякую дуже за таке ретельне пояснення
-
Ні не розділяла. В кожен паспорт вклала роздруковані документи. І в конверт один! На дитину запрошення не прийшло, але візу вклеїли. Дата вклейки у всіх одна.
-
Ми думали їхати в Онтаріо якщо би ви надумали то можна знімати разом
-
Я взагалі в естевані, але розглядаю можливості по всьому саскатчевані (ну бажано норм місті). Я тільки на цьому тижні приїхала, тому не дуже якось є уявлення
-
В якому місті??
-
Якщо ви про відправку паспорта на вклейку то тільки через агента. Нова пошта забороняє відправку паспортів за кордон. Рекомендую Юлію Бас. Телефон, Viber, whatsapp, або можете знайти в фейсбуці. Вклейка Канадської візи!!!🇨🇦 Доставка Ваших паспортів у візові центри Варшави і Відню.👆 Особиста подача, оперативно та надійно. Задоволені клієнти👍. 📱0979454153 Юлія, телефонуйте! m.facebook.com/groups/389805894911144/permalink/1251997632025295/?mibextid=Nif5oz
-
А ви на фейсбуці пошукайте відправка паспортів на вклейку, бо я не можу нікого порадити.
-
Дякую за Ваш досвід! Тобто ви навіть не розділяли в окремі файлики? Все гамузом в одному конверті три паспорти , три запрошення, три consent forms... ?
-
Пропоную підробіток: - якщо є вільний час і ви б хотіли його провести з користю - якщо у вас є камера яка може знімати 4К відео (GoPro, iPhone 12 і вище) Напишіть мені в особисті повідомлення і ми обговоримо деталі. Робота не складна. Оплата в USDT.
-
Доброго дня. Всієї родини документи вклала в один конверт А4. Мені й чоловіку вклеїли у Лондоні, дочці у Відні.
-
Вибачте, чи знає хтось де можна знайти людей, які хотіли би розділяти оренду і житло? Може є якісь сайти чи групи, бо я не можу знайти
-
Можете, будь ласка, підказати через нову пошту відправляти чи через якісь агенства?
-
Так, звісно.
-
Але повинен бути запит на паспорт
-
Тобто якщо прилетіти в Канаду і нічого не вийде знайти ні роботи ні житла, можна спокійно повертатись?
-
Відправляйте до візового центру паспорт на вклейку, туди де здавали біометрію.
-
Ні, то брехня.
6 Feb 2023, 05:14
Post 631 of 18661
20 Apr 2024, 20:50