Українці в Канаді_Canada
-
Як я в Чехії можу подати заявку на отримання візи в канаду
-
Извените за беспокойство подскажите на вклейку визы помимо письма и паспорта ещё что то надо заполнять ?
-
Ні, віза до Канади не скасовуе інші візи.
-
Як пояснити кур'єру кінцевий адресат, щоб він знайшов скриньку для вклейки паспортів?
-
Так само як на біометрію. Але обираєте не здати біометрію, а здати паспорт. В Варшаві великі черги. З початку вересня вже на вересень дат не було.
-
Доброго дня, маю чеську візу на два роки, якщо відкрию Канадську, Чеську не зрушать?
-
Підкажете будь-ласка
-
Чоловік іноземець може виступати в ролі заявника ,якщо на них треба окремо робити заявку?
-
Доброго дня ,пiдкажіть будь ласка ...я в ролі applicant заповнила заявку на сім'ю (але чоловік не зрозумів що треба на кожного члена сім'ї окрему форму) тому тільки зазначив що будемо подорожувати разом і все ...відповідно я отримала візу (віддала на вклейку ,а дітей і чоловіка незнаю куди тепер додати? Я вже заплуталась ...
-
Как можно записаться ?
-
Дивлячись кули плануєте везти. В Варшаві обов’язковий запис
-
Добрый день подскажите пожалуйста хочу сама вести паспорта на вклейку визы мне надо будет записываться или так можно ехать ? Помимо письма и паспорта ещё что то надо иметь на вклейку визы
-
Приходить кожному, кто відзначив, що потребує ворк перміт. Це не сам ворк пеміт, а нічибто початковий його розгляд.
-
У вас має бути вказана дата й година, приходити туди в там дівчина збирає всіх хто на вклейку віз( наприклад з 12:00 до 12:30) і всі разом ідуть з нею!
-
Так можна з двох сторін, учора подавала, пройшло нормально.
-
Чи приходив комусь лист про попереднє погодження на ворк перміт? До отримання запиту на вклеєння візи?
-
Подскажите,с двух сторон печать это нормально?Или нужно на отдельных листах все таки?
-
Так, ця інформація вказується начебто. Точно не пам'ятаю
-
Зрозуміло) велике вам спасибі 😊
-
Скиньте будь ласка дозвіл на опрацювання особистих даних на англ. Мові для подачі паспорта на вклейку візи, бо вмене підтягує на укр.мові. Дякую
6 Feb 2023, 05:14
20 Apr 2024, 20:50