Українці в Канаді_Canada
-
Підкажіть будь ласка, у нас родина 4 особи. Сьогодні всі хто здавав біометрію прийом лист запрошення на вклейку. А сину якому 14 років нічого не прийшло. Дітям приходить якийсь лист підтвердження на вклейку чи ні ? Якщо у нього вже є свій дійсний загранпаспорт?
-
Дякую. Просто цікаво де ж вони, але ви маєте рацію, краще ще зачекати декілька тижнів і тільки потім вже запитувати
-
ще можете спробувати у підтримку VFS Global написати, але думаю з паспортами все гаразд, просто навантаження велике. Залишається чекати тільки.
-
Приблизно два тижні тому
-
давно здали? Можливо треба почекати десь читав мінімум 2-4 тижні. Проте дехто забирає і на 5-й день.
-
Щиро дякую
-
ніяк, тільки трекінг-номер, ща вам дається
-
Скажіть будь ласка, як можна відстежити де саме зараз перебувають паспорти? Пошук за номером на VFS Global нічого не дав суттєвого
-
Доброго дня.Я та чоловік сьогодні отримали візи.Підкажіть ,будь ласка,куди можна звернутись у пошуках роботи та житла у Канаді..Ми без дітей .
-
Напишіть сюди secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis використовуйте переклад сторінок
-
Спасибо
-
Якщо загубите свій work permit, то вам сюди: www.immigrationdirect.ca/blog/2017/10/06/how-to-replace-a-lost-work-permit/
-
ІНСТРУКЦІЯ! Open WORK PERMIT! Важливо! Якщо ви пройшли медогляд вже в Канаді і вам потрібно змінити work permit. Щоб отримати OPEN WORK PERMIT без обмежень. Знайшов для вас вас інструкцію як заповнити анкету для цієї процедури.
-
Думаю дальше будет больше
-
Немного статистики в цифрах 📈Подано 475 тысяч аппликаций на визу в Канаду, из которых 194 тысячи уже согласованы. Приехали наземным транспортом — 11.344 чел Прилетели самолетом — 60.544 чел 📍Это, самая большая волна иммиграции в Канаду за всю историю за столь короткий промежуток времени.
-
Если вы продлили срок действия паспорта, вам нужно через личный кабинет по форме обратной связи (кризиссная форма) уведомить об этом. На вклейку продаёте новый документ, но добавляете письмо с разъяснением об продлении паспорта.
-
Всем привет Ребят , кто то заполнял анкету со старым паспортом ..а пока ждал..продлил и отправил на вклейку уже новый ? Расскажите пожалуйста были у кого-то такие случаи?
-
Не знаю, как из самой Украины. Я живу в Беларуси, мой ребенок гражданин РБ. Недавно я вписала её в свой заграничный паспорт, и в консульстве мне сказали, что сейчас выезд с детьми упростили, и разрешения второго родителя не нужно. Консул сказал что в связи с нынешней ситуацией многие страны ЕС и ряд других стран (около 77) отменили это обязательное условие для детей. И даже при оформлении и заполнении анкеты cuaet, никаких дополнительных доков у меня не просили.
-
А для чого вам віза в Парижі? У вас там лише пересадка!
-
Пересадка в одному і тому самому аєропорті
6 Feb 2023, 05:14
9235/18661
20 Apr 2024, 20:50