Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Вони вам скажуть щось з діклофенаком взяти, гель або пігулки.
-
Добрий день , знайдіть найближчу “ walk in ” клініку. Це скоріше за все зранку в черзі постояти треба, щоб записатись. Взагалі я завжди просто чекаю 3 дні і шия розіжметься .
-
Якщо сустав заклинило ( або не знаєто що ) то сходіть до хиропрактора. ( Можу порекомендувати классноґо ). Якщо м'язи, то компрес з ґорілки. Ну і обезбол
-
Добрый день. Кому надо обмен канадский на гривну напишите. Мне как раз нужна гривна.
-
Друзі, нагадуємо, якщо Ви проживає в Пенінсулі (Саанічтон, Сідней) - Ви можете отримувати продукти від Help Ukraine Vancouver Island кожної пʼятниці. 📍Mount Newton Masonic Hall, 8105 Derrinberg Road., Saanichton ⏰З 5:30pm до 6:30pm 🗓️Кожної пʼятниці. 🖇️Будь ласка, сьогодні захопіть з собою баночки/контейнери для олії. Дякуємо!
-
Я поначалу подумал, что вы о том что Nestle плотно сотрудничали с NSDAP, удивился глубине ваших знаний, а вы не об этом оказывается 😉
-
Для поціновувачів та колекціонерів світанків)
-
Кали?
-
Рекомендую Wildfire Bread Можно купить в wildfire bakery на Пандоре, mother’s nature на Кук стрит, и в Market on Yates
-
Добрий вечір. Ось думаю, де можна взяти ялинку новорічну? Купити, зрозуміло, завжди можна. Але вони не дешеві, то ті гроші на щось інше підуть (навіть на їжу). Чи знає хто, чи буває якийсь розпродаж? Чи хтось віддає, бо діти виросли?
-
Ми на маркетплейсі знайшли величезну і дуже гарну ялинку, метра 2 довжиною, вже з гірляндами та іграшками за 50$.
-
Всем привет, кто знает где страховку лучше и дешевле оформить на машину? Подскажите пожалуйста, спасибо заранее.
-
Український культурний центр запрошує завтра та післязавтра волонтерів на ліпку вареників з 14.00 до 20.00 на ліпку вареників, якщо є час та натхнення 🥟🥟🥟🙏
-
я так глибоко не копаю, хоча ви маєте рацію, все як і в ті роки. гроші не пахнуть.
-
Рашистские источники настораживают. Не первый ваш скриншот
-
не напружуйтесь, виправився
-
Украинского источника так и не появилось 😉
-
Неужели, с третьей попытки получилось. Горжусь вами
-
Більш слати не буду, набридло
-
особисто для вас даю офіційний сайт НАЗК