Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
можу надати нотаріуса україномовного але він знаходить в Торонто
-
Якщо комусь потрібне гарне шкіряне розкладне крісло в доброму стані, то напишіть або подзвоніть будь ласка Роберту. Самовивоз. free lazyboy recliner for a newcomer family. Interested party can contact me at [email protected] or 250-386-7872 and leave message. Will need to have a truck or van to pick up.
-
Igor Osobik?
-
Ніхто не займається встановленням авто звуку тут?
-
В ФБ в групі
-
Білий чай краще ю, у ньому менше кафеїну/теїну
-
Привіт, Таня, Крута ідея, підтримую. А чому саме саме Пітон, а не JavaScript/TypeScript? JavaScript дозволяє виконувати більш практичні візуальні задачі наприклад побудувати веб-сайт чи невеличку онлайн гру чі тулзу. Пітон більше серверна мова. Також рекомендую глянути на SwiftPlayground, IOS додаток, якій вчить програмуванню дітей і людей без технічного досвіду у формі гри. developer.apple.com/swift-playgrounds/ Я використав playgrounds для пояснення простих концепцій програмування, таких як variables and constants, цикли, функції, if-then statements для 9 річної дитини та моїй дружини - задоволенний результатом.
-
en.wikipedia.org/wiki/White_tea
-
нічого не розумію як тут це працює і скільки коштує, але картинка подобається)
-
Дозвольте вставити своїх 5 центів у розмовупро нерухомість на Vancouver Island 👇 А якщо объеднатися, наприклад 10-50 українцям разом, купити гарний шмат землі, і на ньому побудувати condo або купольні дома, можливо тоді можно до відмітки $250K наблизитись?
-
Так, ну ти програміст, з тобою я б жила в комуні. Але то є не для всіх 😅
-
Я теж не розумію, Але шукаю людей, які доможуть підрахувати (economy & legal side) і розбираються в будівлі/матеріалах. Моя логіка наступна: Гарний шмат землі, farmland or field, коштує від трьох мільйонів CAD. Можливо вдасться отримати business loan на землю, якщо поєднати ідею житла із землеробством/готельним бізнесом Якщо 40 людей складуться разом по $250K, то це $10,000,000 CAD, тобто $7M залишається на construction. Геодезичий купол, одна з найміцніших споруд на землі, витримує ураган, єстетично виглядає і дома до 2000 soft можуті побудувати дві доросли людини, без крану, так як будівні блоки невеликого розміру. en.wikipedia.org/wiki/Geodesic_dome Для жилих домів краще всього дома 3V або 4V (де V - це friquency, частота решітки), для церкви, школи, ринку краще 5 або 6V. Такі дома можно строїти з дерева або скла, поєднуючи естетику і функціональність. Ось тут є онлайн калькулятор геокуполів, з якім можна погратися і прикинути кількість матеріалів (фундамент окремо) acidome.com/lab/calc/#7/12_Kruschke_GoodKarma_3V_R2.20_beams_120x40 Складнощі: 1. Як об’єднатися великої кількості людей 2. Як получити кредит у банку, так як при партнерстві ризики виростають 3. Як це зробити в рамках закона, т.к. як кожна ділянка іде зі своїми правилами, zoning laws 4. Construction costs and logistics increase the risks