Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Увага, не адекватний клієнт! Доброго дня громадо. Хочу написати відгук про клієнтку, яка була сьогодні у мене на манікюрі. Спочатку все було добре, клієнтка обрала колір, та дизайн 4 нігтів. У неї були зломлені на деяких нігтях кути, я запропонувала до наростити для гарного зовнішнього вигляду та міцності, але ціна буде вища на 10$. І дизайн по 1$ за нігтик. Після чого вона почала обурюватися і хамити мені, чому така ціна. Я їй пояснила, що йде більше додаткових матеріалів для виправлення форми та укріплення, та плюс дизайн це ще матеріали та мій час. В мене є відео, але там не цензурна лексика з її сторони, кому цікаво можу скинути в приватні повідомлення. На жаль немає початку відео де вона починала мені хамити. Вона сказала роби бистріше і більше блискіток, почала ображати. В мене почали трястися руки і я не могла нормально працювати, тому що дуже нервувала. Я відмовилася доробити клієнтці манікюр та сказала щоб та покинула приміщення. В кінці вона мене виматюхала та послала. Грошей я з неї не взяла, хоча було зроблено половина роботи. Будьте обережні майстри з цією особою www.facebook.com/temniksoprano?mibextid=9R9pXO
-
Thankyou very much
-
www.google.com/maps/place/FX+Connectors+Currency+Exchange/@48.4263512,-123.3730222,17z/data=!4m10!1m2!2m1!1sexchange!3m6!1s0x548f749b10dce1c7:0x9a703ade7737f355!8m2!3d48.4263512!4d-123.3704473!15sCghleGNoYW5nZVoKIghleGNoYW5nZZIBGWN1cnJlbmN5X2V4Y2hhbmdlX3NlcnZpY2XgAQA!16s%2Fg%2F1th23hhk?entry=ttu Привет. Там нужно спускать вниз как подвал :D так шо не пугайтесь там внутри как в отделении банка, был там два раза все было норм. Если у вас не маленькая сумма, то могут обменять и сразу вам на счет перевеcти. PS мне обменик посоветовал менеджер моего банка
-
Жах. Співчуваю 😐
-
Лякає ще й те, що людина викладач. Жах просто, головне не сприймай на свій рахунок, бо робота з клієнтами це завжди ризик потрапити на неадеквата, на жаль :(
-
В Україні можна і терпіти, якщо хочеться, в Канаді терпіти не треба таке поводження із собою. Якщо вас відкрито ображають, ви не зобовʼязані продовжувати надавати послугу.
-
Шкода але такі можуть часто попадатись і тут і в Україні. Як нас на курсах вчили, треба таких терпіти. А просто зробити і відпустити їх спокійно. І попрощатися на завжди
-
" неадекватний " пишеться разом
-
Таких терпіти якраз не треба) ніякі гроші не варті таких нервів)
-
Дякую за підказку. Виправила. Але і пишеться не «Артьом» а «Артем» українською)
-
Це не ім'я у паспорті - а псевдонім , як хочу так і пишу.
-
Доброго дня, всім. Куплю недорого або прийму в дар речі для малюка: - ванночка, - пеленальний столик або пеленальна накладка, - смітник для памперсів, - автокрісло на колесах. Дякую заздалегідь.
-
Від народження.
-
На який вік крісло ?
-
Гол 🤣
-
Btw, у налаштуваннях телеграма ці поля називаються "Ім'я" та "Прізвище", а не «Псевдонім». Ми ще будем тут у чаті виправляти граматику? Ви смієтесь?
-
Ну ладно, ладно. Раз так просите - буде Вам Артем
-
На маркет плейсі дуже багато ви можете знайти ,навіть безкоштовно. Я сама все шукала і придбала все необхідне.
-
Там взяла столик безкоштовно
-
Є група ще Mamas for mamas
9 Feb 2023, 06:38
31 minutes ago