Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Шукають чоловіків на роботу
-
Чоловіків?😱
-
Тільки чоловіків?
-
Друзі, вітаю! Якщо у когось був досвід carpal tunnel surgery, або у родичів/друзів, відгукніться, будь ласка, в особисті.) Дякую, гарного дня🌸
-
Привіт любі дівчата та хлопці. Запрошую на манікюр в самому центрі Вікторії. 🏛️💅🏻 Також на завтра та післязавтра потрібні моделі на нарощення нігтів, оплата за матеріал. Запис в приватні повідомлення❤️
-
Вітаємо всіх! Запрошуємо вас провести суботу разом з нами за ліпкою вареників! 🥟 Якщо у вас ще немає планів, це чудова можливість долучитися до нашої дружньої команди волонтерів, зробити щось корисне та гарно провести час. Чекаємо на вас! www.signupgenius.com/go/10C0B4EACA62CA3FCC52-51027789-perogy#/
-
У нас знайомляться та спілкуються українці з усього світу ❤️🇺🇦 дуже чекаємо і на тебе 🤗 t.me/PereclichcaUA
-
У Вікторії знайомляться тут і непогано спілкуються ➡️ www.signupgenius.com/go/10C0B4EACA62CA3FCC52-51027789-perogy#/
-
Привіт. Шукаю допомогу) Хто займається клінінгом чи може когось порекомендувати, напишіть мені у приватні. Буду вдячна. Я живу в районні Royal Bay.
-
Вечір добрий, чи немає серед нас працівників Telus? Виникла проблема з інтернет підʼєднанням 📶 🌐
-
✨Дорогі друзі, просимо нашу громаду підтримати чудовий концерт Оксани Мухи в Вікторії. Доволі важко залучити гарних артистів виступити в нашому невеликому місті, організація займає багато зусиль і цей концерт буде справжнім святом українського Різдва, колядок та щедрівок в затишному залі Українського центру. ✨Цей концерт нагода нам всім відчути дух Різдва і в той самий час підтримати ЗСУ 💪🇺🇦 Концерт благодійний і тим самим куплений квиток допоможе зробити ваш внесок в нашу Перемогу. ✨Дуже чекаємо на вас в суботу, 14 грудня. Дітям до 12 років вхід безкоштовно, але треба онлайн його зареєструвати та придбати. Посилання на квитки www.eventbrite.ca/o/95870618323
-
Тре йти 🙂
-
Дуже дивна агітація :) . Раніше було що концерт це лише концерт і якщо виконавець вам подабається то ви купуєте квиток залюбки . І ніхто нікого не звинувачує що ваші вкуси різняться. Щось мабудь не так ...
-
wear2start.com/
-
Скажіть будь ласка а де можна отримати теплий одяг? Нажаль стало холодно та я зрозуміла що мій теплий одяг не достатньо теплий та я зараз без роботи стабільної та не можу самостійно купити
-
Дякую
-
Всім привіт! Хтось подавав на продовження work permit? Чи правильно я розумію, що якщо продовження схвалено, то новий work permit надсилають на поштову адресу в Канаді? Скільки тривав процес схвалення? Дякую.
-
я подавав ще у березні цього року. отримав схвалення у жовтні. Більше пів року чекав.
-
Друзі запрошую на зимову фотосесію ❄️ Портфоліо за посиланням www.instagram.com/daria.mykhailova.photo?igsh=Y2pkaDF6ajdvdXBl Дякую!
-
Має бути так, в мене за місяць підтвердили, досить швидко
9 Feb 2023, 06:38
Post 22772 of 23217
about an hour ago