Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Нам теж там одразу дали кредитки Ми відкривали рахунки, як тільки приїхали Вони мають програму для українців
-
Привіт) Я робила в RBC. Одразу видали дебетову і кредитну карту на 2000$ без проблем.
-
Я працюю місяць, зарплата приходить на картку Tangerine. Але в кредитці відмовили. Дякую, спробую
-
Доброго дня) Ми робили в CIBC. Мені дали на 1000$, чоловіку на 1500$ (він працює, я - ні)
-
Хто з новоприбулих отримав кредитну картку. Порадьте банки. Хочу робит кредитну історію.
-
Ага, зрозуміла :)
-
Добрий день друзі. Шукаю рент, нас 5 чоловік. Я моя дружина та троє дітей, найменшій 1,8.
-
Доброго дня, скажіть будь ласка тут є люди які проживають в Grouse Nest ? Будь ласка напишіть мені в лічку є питання
-
То були пожертви від людей. Вже немає.
-
Вже давно закінчились.
-
Гроші за медицину вертали з тої суми, яку назбирали місцеві люди. Напевно, вже закінчились
-
Скажить, будь ласка, хтось вже отримав refund за медкомісію? Ми чекаємо вже 2 місяця. Та ще за літній табір для дитини обіцяли повернути гроші, що ми заплатили. Сказали, що пришлют e-mail, але ще нічого не прийшло. Sorry for my poor Ukrainian.
-
Just spotted: apply for low-income housing (corner of Tillicum and Burnside).
-
Good night 😃 Так, приблизно через 3 тижня отримав іншу, лише з інакшими умовами
-
l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F222135328307045%3Ffbclid%3DIwAR2GRE2iUSnpi3E-kyMceotLhhyAHbEb5rYg8-TylHl21Y5TPzfPcnDLpLI&h=AT30XugK-Dv56-yzgot3WqSUIJ7aw6tHowoDDtb_9mDPxFYZFbhrmvX4mAQLRvU0eY6sqm0n9OpyXmaIfO-7BhzxQ5rR9umKwFzRDQOqeMaO8dvZIzLMdtmxHaSMrLY&s=1
-
П‘ятниця , 12 серпня, о 18.30 Для дітей 12-17 Приходіть! Буде цікаво та смачно!
-
Привіт) Чи знімав хтось обмеження у Work permit онлайн?
-
Если будет нужна помощь, обращайтесь. Здесь есть ещё новоприбулі, у которых похожая ситуация. Если что-то решится на системном уровне, я напишу, если хотите, напишите мне ЛС здесь или в фейсбуке
-
Да есть, окей, буду с ними решать.
-
Лана, у вас есть work permit? Тогда ваша дочка может учиться в школе без study permit. Вас имеет смысл позвонит в IRCC и обсудить с ними этот вопрос. Вы говорите по-английски?
9 Feb 2023, 06:38
about an hour ago