Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Теж правильно😅👍👍👍
-
Та це все Одеська економія😄
-
Ты не атеист, ты бл.. Уже задолбал скювими комментариями про религии, причём ты сам нихрена в них не образован и не смыслишь но постоянно свои комменты суешь. Задолбал уже! Веришь в Одина - флаг тебе в руки! Комментируешь христианство - разберись в нем в начале!
-
Ні не тільки, дивіться, де валізи продають (Волмарт, Вінерс, Маршалс т.д.) тобто де все для подорожей
-
Саме так - Дуже багато новоприбулих - всі переходники розібрали.
-
Богач. 10 девайсів)))
-
Ці адаптери по 20-30 баксів. Звичайний адаптер коштує макс 1 бакс за штуку. На амазоні. Коли я приіхав у мене як мінімум 10 девайсів було. Не напридбаєшься таких дорогих. З власного досвіду
-
Дякую , Вас теж 💭
-
Зі Світлим Святом Воскресіння, Люба громадо🥰!!! Політика🤦 Релігія🤦 Вакцинація🤦 Мовне питання🤦 Пропоную і надалі обговорювати ТІЛЬКИ ці теми в чаті! Це ж просто ідеальні теми для гарної компанії!
-
Ну треба якось розбавити релігійний батл. Тому й про адаптери говоримо. Відволікаємо особливо ідейних))
-
Ну родина з 4-х це як мінімум 4 телефони - та зарядки до них. Ноутбуки, планшети. Тому 10 не так й багато).
-
То їх розібрали і нема, чи вони дорогі?
-
Побільше кожному радості , а то на рівному місці почали 😄💭українці давайте жити дружно😄💭
-
Я повторюсь. Мы живем в свободной стране где каждый в праве верить во что он хочет хоть в Одина, Санта Клауса, Макаронного монстра, в джедаев и вообще во что угодно. Это личный выбор который нужно уважать, а не проявлять агрессию и сыпать оскорблениями
-
Просто дійсно жалко що люди висловлюються про щось , хоч це просто їхня думка но скільки труда роблять місіонери і волонтери це точно , я вже не кажу як це класно з великою компанією спільно зібратись щоб класно час провести ))))
-
Полно Напиши в приват Или набери Расскажу С декабря бегаю
-
Є в нас тут любителі футболу? Хто знає є місця де можна пограти
-
Так ты первый пургу и прогнал про сектантов, будто голову в Канаде застудил Поедь на фронт там где эти сектанты волонтерят и людей тысячами вывозят и никого не съели Там такое ляпнешь, в бороду сразу получишь
-
Просто зачіпаючи такі теми ви зачіпаєте і цінності інших , а в кожного вони свої , і я нікого не осуджую
-
Є пару груп на Facebook, drop in soccer Victoria, щось таке.. В залежності від віку, досвіду можна знайти команду або просто pick up soccer. Доречі, за тиждень починається Power 7 сезон. Може хтось десь ще набирає в команду..
9 Feb 2023, 06:38
Post 7513 of 23235
about 2 hours ago