Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Подскажите пожалуйста в тему экзамена на права, какой должен быть минимальный стаж вождения, чтоб сразу сдать на G Full и если не хватает, так как права были уверенны и сделаны новые, какие документы могут подтвердить стаж? Книжка с автошколы или еще что то. И еще момент, такие документы нужно переводить с апостилем? Буду благодарна за ответ
-
G это в Онтарио
-
Может я не правильно назвала, имею ввиду полноценные права, когда ты сам можешь ездить.
-
С G2 тоже можно самому ездить
-
У вас мають бути постійні, а не тимчасові українські права (під тимчасовими розуміють вперше видані, на 2 роки) Постійні міняють на Сlass 5.
-
До речі, так Якщо у вас навіть тимчасове українське посвідчення, то ви також зможете їздити самостійно Але ви будете тут N(new) - рік водіння з певними обмеженнями Якщо помиляюсь, спільнота виправить 😁
-
Ви праві. Мала на увазі, якщо йти змінювати українське тимчасове посвідчення- то тоді N (new), канадійське на рік.
-
Можна тільки 3 місяці з українськими, але вони як фул.
-
От тут вже я не компетентна щодо тимчасового. В нас права з 2008 року. Доречі, нічого не потрібно було для доказу стажу. Це на випадок, якщо хтось буде шукати досвід:). І ми здавали в Порт Алберні, де все дуже тихо і спокійно
-
Если по временным Украинским правам выданным на два года уже закончился срок годности то вы можете их обменять на полные права (класс 5) так как необходимо 2 года стажа в течении последних 5 лет и пофиг что они закончились, там ровно 2 года стажа.
-
m.facebook.com/groups/965879664826069/permalink/969672247780144/?mibextid=Nif5oz Квитки на Мавку
-
Віддаю у добрі руки Район Down Town View Towers #безкоштовно #меблі
-
Будь ласка, дорогі бандеренятка🥰, всі 506! Доєднуйтеся до відповідних груп у фб, де люди дійсно шукають і діляться відповідною інфо: Жіноча краса..., дит садочки..., де купити гречку... і не тільки: Жіночі Посиденьки Мені потрібно/можу віддати щось корисне: Free Stuff ...: www.facebook.com/groups/712863209822368/?ref=share Хлопці, ви де про своє хлопчаче говорите? Там це дійсно актуально і швидко знайде відгук. Дякую🤗🤗🤗505 разів😉
-
Чи будуть продаватись квитки на Мавку на якомусь іншому ресурсі, щоб не приєднуватися до нових груп?
-
Унікальна нагода, безкоштовні квитки!
-
Доброго дня. Якийсь документ треба мати при собі?
-
www.eventbrite.ca/e/mavka-the-forest-song-tickets-624096658907 Так? Пробуйте
-
Ні, лише на Eventbrite. Всі новини на фб групі на подію fb.me/e/UVacppZ0?mibextid=RQdjqZ
-
Так
-
Працює. Дякую Ціна за квиток одна що для дорослих, що для дітей?
9 Feb 2023, 06:38
4 minutes ago