Ванкувер діти та батьки
-
BC_children 1785082710 96
-
instagram.com/masyanka_logoped?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Добрый вечер, а есть может у кого-то логопед онлайн? Наш с Украины , к сожалению, не работает онлайн( Может кто-то с Украины есть логопед🙏
-
Привіт всім. Хто може порадити хорошого дитячого стоматолога?
-
Доброго дня, а можна мені будь ласка номер репетитора? І таке питання, заняття проходять за канадським часом?
-
Там вон написано семейный
-
Это не аквапарк, хотя очень похоже. 4.7$
-
Доброго вечора, а скільки коштує квиток до аквапарку?Дякую
-
maps.app.goo.gl/hsnC238m4jUs4xPT9?g_st=it
-
В Ричмонде . Watermania 4.95$ с человека. Шикарный кинотеатр, хоккейный центр. Место классное
-
edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/reyestraciya-aktiv-civilnogo-stanu/reyestraciya-ditini-gromadyaninom-ukrayini-za-narodzhennyam
-
Так на сайте консульства все написано
-
Я сегодня спрошу у переводчика. Но лучше вам позвонить в консульство и спросить какой именно они хотят видеть, приймут ли они заверенный перевод печатью переводчика а не натариуса. И возможно в консульстве делают такие переводы.
-
Привіт всім. Підкажіть чи хтось перекладав свідоцтво про народження дитини у Канаді на українську. Саме канадського свідоцтва про народження. Може в когось були кейси чи хтось має знайомих. Потрібна інформація де це можна швидше зробити і яка процедура. Наразі володію інформацією, що окрім перекладу потрібно завірити в українському консульстві.
-
Не знаю, мені не дали інфу
-
Диана, а что с местами для деток в четверг. Есть места?
-
Написано ж Ванкувер
-
Лиля, напишите пожалуйста в каком городе уроки проводятся?
-
Сорі
-
А то шось інше
9 Feb 2023, 17:09
Post 7 of 20989
about 14 hours ago