Ukrainian Speaking IT Community
-
3 тижні
-
Дякую ❤️
-
майже 2 місяці
-
Кому як позастить. Хтось за місяць отримує, хтось чекає 3 та більше місяці
-
я давно робив, тоді було менше людей, десь місяць
-
Скажіть будь ласка, кто скільки чекав одобрення візи після біометрії? Біометрію здала більше місяця назад
-
нема за що )
-
дякую!
-
скоріш за все, але то краще в своєму візовому центрі перепитати
-
блііінннн, то шо виходить…можна їхні паспорти відправити окремо тепер?..
-
Ми теж чекали апрув для дитини і відправили з дружиною тільки свої паспорти. Потім коли мені дзвонили з візового центру, повідомити що ми можемо забрати паспорти, я перепитав про дитину - вони сказали що зараз вже не потрібно чекати апрув для дітей. Тому коли ми свої забирали, то віддали на вклейку паспорт дитини. В понеділок вже і його будемо забирати
-
З 18 листопада вже так не працює. Принаймні, у Варшаві. До того працювало
-
18-20 отримує принеси/подай на будівництві після high school
-
ну вони чорним по білому пишуть на сайті, чекайте поки всім заапрувлять і не відправляйте разом паспорти тих кому не заапрувили
-
За останніх півтори місяці зааплікував на 211 позицій Відписали може 5 Ззараз дітям не дають Потрідно просто паспорти разом відправити на врлейку
-
дякую
-
там здається до 10тис на особу не потрібно декларувати (на неповнолітніх в тому числі)
-
Доброго! ArriveCan здається з 01.10 можна вже не заповнювати, а декларувати гроші в аеропорту на сім‘ю, там буде основний аплікант і можна вписати хто ще відноситься до сім‘ї.
-
Та то я жартую) Інша справа, що не виходить) З таким бюджетом та зп, не як розпил десь відбувається😅 Але дійсно, сам здивований. Що qa 5+, отримує 20дол/год.
-
А, о, сорі! Не мав справи з контрактами, тому інша зп ніж за годину чи за рік - не сприймається. Але все ж там написано budget - мабуть, це 20-23 тис за довжину контракта (2-3 міс)?
14 Feb 2023, 17:31
2050/5247
about 5 hours ago