Добрый день! Интересуюсь канадскими курсами айти! Желательно чтоб сразу после прохождения взяли на работу! Qa может посоветуете школы? Желательно с рус или укр говорящими учителями!
Проходьте вже співбесіди, вже подавайтесь. Тут процеси найму дуже повільні. Щоб не витрачати час по прильоту. А про дати виходу зможете вже домовитись. Тут нормально, якщо вони будуть чекати місяць на ваш вихід на роботу)
Всім привіт) Ми летимо в Торонто за місяць, можливо прийдеться міняти роботу, бо з рілокейтом складно) Працюю лідом Java, бачив на LinkedIn, що вакансій достатньо, то думаю можна поки ще не починати хвилюватися, що не буде що їсти))
Full-time opportunity. Vancouver. 1-2 days from office. API-based integrations, technically skilled in C#, .NET, integration platforms, architectural patterns, web services, and OOP. Пишіть кому цікаво.
Схоже на гугл мепс для аутсайдерів. По ідеї ви можете розміститись і на мепсі, якщо вас є фізичне місце розташування. Наскільки мені відомо - це не складно і дуже корисно для бізнесу. Я в жодному разі не хочу сказати, що ваша ідея чимось погана. Просто, є легший шлях для досягнення такої цілі)
Добрий день, хто мені може допомогти створити віртуальну карту міста, ідея полягає в тому, щоб на карті кожен, хто надає послуги, в мене бьюті-група в телеграм, міг відмітити себе, свою локацію, типу того, вибачте, може не зрозуміло
ой у мене тоже більше 10 років КАМ, але РМ тільки рік, то діліться інфою, якщо знаходите, будь ласка :) Я ще не знаю, чи мене переведуть в теперішній компанії, чи доведеться таки шукати роботу, то готуюсь до всього )
Привіт! Я в процесі підготовки переїзду до Канади, проте роботи в Канаді ще немаю. Підкажіть будь ласка, де ви переважно шукаєте вакансії? Я зараз в пошку на LinkedIn та можливо ви підкажете ще якісь платфоми? Дякую!