cottage cheese
-
Здесь просто хорошее мороженое: maps.app.goo.gl/eVUtwRHe5nYvt1WP6 Здесь наполнители вроде варенья домешивают в ручную: maps.app.goo.gl/eNrdJMv12uHjEYSYA Здесь, для детей двойной рожок: maps.app.goo.gl/c9N5daFWrtKqTD7p8
-
Купував вироби Харківської бисквітки в Україні. Категорично не рекомендую до вживання. Вони додають дуже багато пальмової олії. Може боліти живіт...
-
Всех с пятницей. Думаю, говорить в каком районе Ванкувера я нахожусь- не нужно)))
-
Добрый вечер! Можете сбросить адрес ресторанчика ?
-
С пятницой, скиньте пжл адрес данной локации. Вкусно было?
-
Благодарю! Хорошего дня!
-
Веусно, но я ел вкуснее
-
maps.app.goo.gl/TxE4nYhwAABuhpoS7?g_st=ic
-
7 из 10
-
Група, ви що ????
-
Пʼятниця в хату 🥂🥂🥂🥂
-
Вчора готувала крильця. Напевно, моя найменш улюблена частина куриці, але чоловік любить, тож вирішила порадувати. В решті решт більшу частину я сама і зжерла, то було прекрасно 😁
-
Така погода і так мало смачного в чаті
-
Капец
-
Зараз я доповзе до дому і відправлю вам фото І очікую від вас мінімум 20 повідомлень, будь ласка , зі смачними наїдками та бухлішком 🥂🥂
-
70 непрочитаних повідомлень за 3 дня … Ви що не їли увесь цей час ??? Чи пахали як я??? 😁😁
-
Вдома на мене чекає БРЮТ у морозилці , зараз тільки в хату , наллю собі келих і шампанське піде як вода в чужу землю 🤩🤩🤩 Обожнюю шампанське на пустий шлунок
-
Швидко закінчилось ???)))
-
Така краса на вулиці Погода для пікніків та шампанського або пива 😁
-
Воно було, але на фото не попало 😁
17 Feb 2023, 02:23
20023/44729
11 minutes ago