cottage cheese
-
В более крупных sushi places тоже часто можно найти all-you-can-eat
-
Есть. Посмотрите Shabusen - у них был all-you-can-eat menu.
-
А нет такого ресторана но с роллами?))) Где ешь сколько хочешь)))
-
Ребят,есть Slow Cooker,отдаю бесплатно, забирать в районе Metropolis at Metrotown. Кому интересно,пишите в лс
-
Можу порекомендувати цей японський ресторанчик в Даунтауні, тут прекрасно усе: приємне обслуговування, затишно і чисто та ще й дуже дешево, вперше поїла там за 12$ з чайовими, вчора поїли там за 34$ на двох із чайовими та ще й забрали частину їжі із собою додому, порції доволі великі. До більшості страв приносять місо суп як бонус і безкоштовно наливають чай.
-
Sushi Maro Japanese Restaurant (778) 371-8332 maps.app.goo.gl/vhfkoBbTKXLyfAf76
-
Я обещала фото! И оказывается это сеть! Есть еще один в даунтауне! Maruhachi Ra-men Central Library maps.app.goo.gl/rQwPu5FcGs4kQTsP7?g_st=ic
-
В суперсторі 16 за кг
-
Скільки коштує?
-
Я бачила в інтернаціональному магазині в порті Коквітлам, лиш назву не пам'ятаю, можу уточнити
-
То я таких деталей вже не згадаю. Я тут вже майже 20 років мешкаю…
-
Як «водний мир» був
-
Я тут Ocean крабові палички звичайно купую - вони ок мені на смак.
-
Ідентично такого ж як в Україні я так і не знайшла. Але доречі і в Україні різні марки мають різний смак.
-
Та це знаю :) питаю саме про такий смак як у нас.
-
У будь-якій крамниці є крабові палички. Imitation crab meat.
-
А ще питання, крабові палички де взяти? :) бо сніжний краб солодкий. Не такий як ми звикли.
-
Знайшли таку по пораді, будемо пробувати :)
-
Лучше всё-таки нашу покупать
-
Не советую в польских(( я жила в Польше 3 года и там как раз продается очень плохая и дешевая молочная колбаса, за 1 доллар за штуку
17 Feb 2023, 02:23
about 2 hours ago