CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Доброго дня, Підкажіть будь ласка Який вибрати статус при запрвненні адреси проживання якщо у мене тимчасовий захист у Польщі,
-
Тільки у мене Франція. А у вас Польща,вказуєте адресу ту що зараз-Польща,а потім Україна,коли виїхали і коли в‘їхали в Польщу . Не повинно бути пробілів.
-
Пару днів тому назад те саме в мене було питання.Копіюю відповідь: Заполняйте по порядку, от дня как покинули Украину, если потратили несколько дней чтоб добраться до франции, то вносите эти страны где вы были этот день ( хоть это и меньше 6 месяцев), у вас не должно быть пропусков. И адрес указываете текущий.
-
Ну якщо ви прям точно знаєте періоди коли були нелегально, то вказуйте як безробітня
-
Йомайо, 26 травня, сорі)
-
Просто у мене проблема така що колись не знаючи добре законів я підписала умову працювала якби легально а потім виявилося при звільненні що ніхто нічого не платив.ю,так як би працювала нелегально і це майже рік часу.
-
червня? але сьогодні лише 6 червня
-
Розумію вас. Моя сестра чекала запрос на паспорт з 4 квітня до 25 червня травня
-
Вказувала
-
Ви вказували ці два місяці як робочі?
-
Всем привет! Хочу написать письмо через кризисную форму, что именно вы выбирали в этих двух пунктах?
-
Раз було таке, що я 2 місяці як виявилось без дозволу на роботу працювала, але зп отримувала🤨це на іншій фірмі
-
Не можу сказати точно. Фірма кинула нас на гроші, було таке, що за березень не виплатила, за квітень дала, за травень знову ні. Скільки часу і в який період вони не платили з нас податкі, не знаю 🤷🏼♀️
-
Чи у Вас були великі перерви в роботі?
-
В мене теж так було Не переймайтеся вже зараз цим за громадянство, думаю там не матиме значення ваша робота ДО. А якщо на рахунок анкети для візи, то я отримала з тими даними які подала
-
Просто у нас із чоловіком вийшла ще така проблема,що ми працювали ніби офіційно але як виявилося податки за нас не платилися,тому виходить що і працювали ми нелегально
-
При візі так, раджу вказувати лише офіційну роботу. При подачі на громадянство, думаю робота ДО Канадаюи значення не матиме
-
Скажіть будь ласка, якщо я не додала фоіл лес візу, і відіслала сам паспорт, що робити?
-
Та я поняття не маю. Відповідаю на ваші питання. Мені здається їм байдуже буде на ваш досвід за межами Канади)
-
Тобто канадська сторона буде запрошувати ці документи?
24 Feb 2023, 16:08
2804/8888
15 Apr 2024, 23:42