CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Справа в тому що дві фірми вже взагалі не існують так як під час пандемії вимушені були закрити фірми
-
Ну в мене теж давно немає ніяких документів вже, не зберігаю, особливо з переїздами. Думаю, якщо робота була офіційна таки, то достатньо буде надати контакти в разі чого і роботодавці в базі все мають і підтвердять, що ви дійсно в них працювали. А заодно і може документи зможуть архівні надати
-
Я працювала офіційно але не можу надати підтверджуючих документів. Тобто немає у мене умови о праце чи договору
-
Відкладали з попередніх робіт/жила з батьками/жила на утримані чоловіка/позичала у знайомих, та будь що. Це легше, аніж пояснити яким чином ви змогли нелегально працювати. Нелегальні гроші то більша проблема, чим запитання на що ви жили. Бо жити на нелегально отримані кошти теж такий собі плюс
-
Але тоді можуть поцікавитись,а за яий кошт ви жили?
-
Доброго дня, який Ви вказували What's your residential address? Я знаходжуся у Польщі як почалась війна. Мені вказувати українську прописку чи фактичну адресу у Польщі? Підкажіть будь ласка
-
Неофійні роботи ліпше не вказувати, мало хто одобрий такий спосіб заробітку. Ми, наприклад, в той час як працювати на такій роботі, в анкеті вказували - безробітній. І вказували лише легальну, офіційну працю
-
Дякую Вам за відповідь!
-
Може бути. Але знову ж таки в Україні наприклад ми багато де працювали неофіційно. Вони то ніяк не перевірять. Та і CUAET то програма для українців саме через війну. Багато хто буде вказувати неточні дані з досвіду роботи бо то для декого неможливо. З того що я чула при поданні на громадянство розглядають саме ким ви працювали в Канаді і ваш канадський досвід.
-
Мені аж цікаво стало як можна підтвердити роботу закордоном якщо вона не записується нікуда,якщо в Україні є трудова то тут як.
-
Все можливо
-
Нам сказали,що зараз це може не мати значення але при поданні на громадянство все дуже добре перевіряють і треба буде підтвердження. Так нам сказали знайомі котрі теж подали на візу до Канади
-
Ми рік жили і працювали в Чехії,ми так і вказали і написали в які фірмі рік працювали,документи не надавали
-
В мене тато жив у Чехії. Я вписувала що він останні 3 роки працював у Чехії. Документів не надавала і ніхто не просив. А хто вам то сказав?
-
Річ у тому,що ми не втікали від війни а жили весь час у Польщі і нам сказали що мусять бути документи,що підтверджують де ми працювали
-
Привіт. Пишіть приблизно і що памятаєте. Головне щоб не було пробілів у датах. Всерівно ніхто не зможе то перевірити. " втікала від війни, втратила всі документи.." Я заповняла за всіх членів сімї і всім писала по памяті. Головне мені здається прописати чітко самі професії.
-
Привіт усім! Підкажіть будь ласка,якщо я не пам‘ятаю всіх працедавців за всі 10 років,як бути? Буду дуже вдячна за відповіді
-
Так)
-
Доброго вечора. Підкажіть будь-ласка, чи можна зробити ПЛР тест в аеропорту Шопена у Варшаві? Жива черга чи потрібно записуватися? Наперед дякую
-
Кто то приехал по одноразовому въезду? Отпишитесь пожалуйста
24 Feb 2023, 16:08
2826/8888
15 Apr 2024, 23:42