CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Я живу в маленькому місті у BC. Прибули місяць тому. Люди тут дуже добрі, багато допомагають. Роботи дуже багато, бо в маленькому місті завжди не вистачає рук, тим паче людей, які згодні працювати. Якщо не критична професія, то маленьке місто гарне місце для початку. Авжеж мінуси також є, але як на мене незначні.
-
В большое
-
Підкажіть а в яке місто Канади ліпше полетіти щоб скоріше облаштуватися і знайти роботу
-
Когда в личном кабинете стоит дата и your application was approved
-
А як дізнатись коли вклеїли ?
-
Всім привіт ,вклеїли візу 6 жовтня ,як швидко приходить лист на пошту про відбір паспорту ?а то досі не має
-
Только vfs
-
Жесть. Я місяць тому відправив . А є якийсь сайт де то можна перевірити?
-
Польща
-
Дякую ;)
-
Як довго чекати на вклейку візи ?? Вже місяць тому відправив . І де можна подивитись її стадію готовності
-
Не вистачає слів? Емоцій? Бере злість? Просто робіть донати на ЗСУ!! Притула оголосив збір коштів на українські дрони-камікадзе RAM II UAV 🚀🚀🚀 send.monobank.ua/jar/2vPxZALuVz Кожен чужий хто прийшов на українську землю - там же і поляже!! Слава Україні!!! 🇺🇦 Робіть репости цього посилання!!
-
Може поїхати у візовий центр запитати у них чи приходив паспорт чи ні
-
Вже відправив на вклєйку і немає два місяці
-
Паспорт на вклейку відправили ? Чи чекаєте на відповіть після біометріі?
-
Добре дякую всім буду чекати далі
-
Я чекача після біо 2 місяці та 7 днів. Мені прийшло запрошення , а моєму чоловіку -ні. Чекаємо далі!
-
Ми з чоловіком вже більше двох місяців чекаємо
-
То з рештою документів все добре в період двох тижнів після подачі все приходило а зараз вже другий місяць пішов може якось з ними можна зв'язатись що дізнатися чи довго ще чекати
-
Как повезет,два месяца сейчас вполне обычный срок. Я больше месяца ждал новостей после сдачи био
24 Feb 2023, 16:08
15 Apr 2024, 23:42