CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
И еще. 🙏 Через сколько дней можно забрать паспорта с вклеинными визами, тоже приехать самой?
-
О ну тоді не знаю. Якщо віза вже була вклеєна то там певно зовсім інша процедура.
-
Спасибо всем .🙏😊
-
🇨🇦 Підключайтеся до канадських SPO! 🌟 Ознайомтеся з інформаційною панеллю Operation Ukrainian Safe Haven Locator на основі даних імміграції. Знайдіть життєво важливі послуги для новоприбулих у різних провінціях Канади. Ваш шлях до підтримки, співпраці та ресурсів. Дізнайтеся більше: bit.ly/3OuJOoQ
-
Подскажите, пожалуйста, что писать во второй строчке(там где адрес), если я хочу приехать и забрать паспорта сама.?
-
Я написала адрес де я проживала на момент подачі паспорту. Суть в тому що якщо ви не оплатите курьєра - ніхто вам його не відправить. Хтось здається навіть пустим залишав.
-
Спасибо большое за ответы. 🙏😊
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста где можно отследить доставку паспорта?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка , хто відправляв паспорт на вклейку візи з України в Польщу Варшава? Хто якими компаніями користувався? І як зворотною доставкою?
-
Если Вы отправили паспорт в Визовый центр, то на сайте компании, которой Вы отправляли, если они предоставляют эту услугу. Если Вы ждёте паспорт из Визового центра, то они иногда присылают трекинг и там есть ссылка, где проверять, но не все Центры это делают.
-
t.me/Ukraine2Canada/325450
-
Ні. Але бенефіти будуть не доступні - курси англійської, медстрахування і так далі
-
Доброго дня. Прочитав, що по візі cuaet потрібно заїхати до 31.03.24 у Канаду. А якщо не встигну, то віза сгорає?
-
Доброго дня! Зараз знаходжусь в Данії, подалась на CUAET. В Данії немає VAC, де можна здати біометрику, подала заявку на здачу біометрії в Україні, поки мою заявку розглядали минув термін 30 днів, записали на кінець вересня. Зараз розумію, що на той час буде накладно приїхати в Україну чи можна скасувати запис в Києві і записатись наприклад в Німеччині?
-
Вітаю!) Підскажіть будь ласка, можливо хто володіє інфою.. Якшо віза вже отримана і прізвище має бути змінене. Яка процедура і подальша доля вклеєнної візи?
-
Не підкажете, а чи work permit лишається, якщо пізніше заїхати?
-
Можно отменить запись, но у них сайт такой глючний. Иногда приходится писать на имейл или звонить. В Европе много центров для сдачи биометрии, ищите в гугле VFS global Germany VFS global Netherlands И т.д.
-
Делать новый паспорт, делать новую заявку на визу, указывать свой старый UCI чтоб они увидели, что ранее виза была одобрена и вклеивать новую визу
-
Скорее всего нет, но это всегда на усмотрение офицера на границе
-
t.me/Pawaparawa
24 Feb 2023, 16:08
15 Apr 2024, 23:42