Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська спільнота Ванкувер

Українська спільнота Ванкувер

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
2.8k Posts 689 Posters 6.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1113716117T Offline
    t1113716117T Offline
    Yuliya Jul
    wrote on last edited by
    Привіт, чи є в кого контакти волонтерів в аеропорту Ванкувера? Прилітаю вагітна потребую допомоги
    1 Reply Last reply
    0
  • t259085268T Offline
    t259085268T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Все контакты в аэропорту. Там стойка succes организация. Позвоните с мобильного
    1 Reply Last reply
    0
  • t5561336025T Offline
    t5561336025T Offline
    Veronika
    wrote on last edited by
    Привіт,хтось вже планує брати квартиру,або дім в кредит?? Є хороша пропозиція для українців(допомога з банком,знижка до -100000$). Кого цікавить,пишіть,я скину контакти 😉
    1 Reply Last reply
    0
  • t1079750881T Offline
    t1079750881T Offline
    Олеся
    wrote on last edited by
    Підробіток вдома💰! Потрібен менеджер в міжнародну компанію для роботи онлайн📱 з будь-якої точки Світу🌍. Повнолітня україномовна/російськомовна дівчина/жінка, відповідальна і нелінива, готова навчатися і працювати в соцмережах. Часткова зайнятість. ЗП на карту💳. Пишіть "+" в ОП💌.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5235237616T Offline
    t5235237616T Offline
    𝐴𝑛𝑔𝑒𝑙𝑎 𝑆𝑒𝑚𝑒𝑛𝑦𝑢𝑡𝑎
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Чи є в когось послання на українську группу, чат на острові Нанаймо?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1113716117T Offline
    t1113716117T Offline
    Yuliya Jul
    wrote on last edited by
    Чи є такий чат для української групи на о.Ванкувер?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia Vika
    wrote on last edited by
    Всім привіт Можливо у когось була така ситуація: Я зараз знаходжусь у Канаді Мій 15 син з бабусею( моєю мамою) знаходяться в Україні але в січні планують прилетіти також в Канаду З батьком моїх дітей я розлучена Порадьте будь-ласка які потрібно документи  - при перетині кордону Буду вдячна🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tania
    wrote on last edited by
    Добрий ранок, підкажіть в які дні працює Православна українська церква у Ванкувері ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алла
    wrote on last edited by
    Розрішення від батька ,на подорожі, в нотаріуса
    1 Reply Last reply
    0
  • t910799495T Offline
    t910799495T Offline
    Mudritskaya Sasha
    wrote on last edited by
    Якщо буде дитина їхати з рідною бабусею то у неї має бути копія свідоцтва про народження дитини та свідоцтво вашого народження ( щоб довести спорідненість з Вами) це все дозвіл від батька та ваш не потрібен ( моя мама вивозила племінників) це все потрібно тільки для проходження митниці в Україні при вильоті з будь-якої іноземної країни дозвіл не потрібен. Мама так вивозила моя дітей рік тому ( наразі перевірте інформацію на офіційному сайті державної прикордонної служби України)
    1 Reply Last reply
    0
  • t910799495T Offline
    t910799495T Offline
    Mudritskaya Sasha
    wrote on last edited by
    Свідоцтво можна зробити через РАГС мама може звернутися запитати, також можна зателефонувати до Державної прикордонної служби вони дадуть поради та нададуть достовірну інформацію
    1 Reply Last reply
    0
  • t910799495T Offline
    t910799495T Offline
    Mudritskaya Sasha
    wrote on last edited by
    Начебто нічого не змінилося
    1 Reply Last reply
    0
  • t910799495T Offline
    t910799495T Offline
    Mudritskaya Sasha
    wrote on last edited by
    На час запровадження в Україні правового режиму воєнного стану діють положення абзацу тринадцятого пункту 2-3 , відповідно до яких: Виїзд за межі України дітей, які не досягли 16-річного віку, в супроводі одного з батьків, баби, діда, повнолітніх брата, сестри, мачухи, вітчима або інших осіб, уповноважених одним з батьків письмовою заявою, завіреною органом опіки та піклування, здійснюється без нотаріально посвідченої згоди другого з батьків та за наявності паспорта громадянина України або свідоцтва про народження дитини (за відсутності паспорта громадянина України)/документів, що містять відомості про особу, на підставі яких Держприкордонслужба дозволить перетин державного кордону
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia Vika
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    I L Y A
    wrote on last edited by
    У нас чудові новини з приводу української вечірки: шоти по $2.99 і останні early bird квитки ще в продажу. Поспішіть взяти свій 🫶 www.eventbrite.com/e/ukrainian-party-night-tickets-741071202917?aff=oddtdtcreator
    1 Reply Last reply
    0
  • t588628396T Offline
    t588628396T Offline
    Tatyana
    wrote on last edited by
    Добрий день, можливо хтось знає, як зробити доручення, треба їхати до найближчого консульства, чи можливо зробити в Ванкувері дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mali P
    wrote on last edited by
    Можна зробити у нотаріуса, потім відправити на завірені у вікторію, потім відправити у консульство
    1 Reply Last reply
    0
  • t6215849219T Offline
    t6215849219T Offline
    A
    wrote on last edited by
    Всім привіт, думаю багато кому буде корисно. У додатку Temu (щось типу Аліекспрес) зараз йде акція і можна безкоштовно отримати всякі товари. Для того, щоб взяти участь в акції, потрібно в поле пошуку товарів ввести 51549971
    1 Reply Last reply
    0
  • t797149207T Offline
    t797149207T Offline
    Валерія
    wrote on last edited by
    Привіт! 🩵 Мене звуть Валерія, я СММ-спеціаліст, перелік моїх послуг: 1. ведення сторінки Instagram; 2. створення візуалу (фото/відео/контент); 3. монтаж відео; 4. написання текстів; 5. сторізмейкер; 6. створення рекламних макетів; 7. розробка логотипів/аватарок; 8. створення фірмового стилю ведення сторінки; 9. рекомендації щодо ефективнішого просування; 10. створення контент-плану. Якщо щось із переліченого Вас зацікавило - пишіть @valeriiaa_smm 🎀 Буду рада допомогти!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Привіт , можливо хтось шукає кімнату з грудня місяця можна домовитись з 19 листопада ( для дівчини)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags