🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Yes, it’s SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIOUS
-
Can you repeat it? I mean the word 😄
-
привет! Я играю в настолки. С собой нету, правда. Можно было бы глянуть, что там у них, заодно и прикупить, возможно.
-
я живу поряд, так що готовий майже у любий час підійти. якщо будуть ще люди, то можна буде зіграти. ти яким іграм віддаєш перевагу?
-
У мене є Catan Але зайнята цими днями. 😕
-
якщо є ще зацікавлені, то, будь ласка, відпишитися чи поставте лайк)
-
можно даже ДнД если будет кому вести игру. всегда хотел попробовать 🙂
-
а тебе?
-
Адвенчуры, фентези, стратегии. Из тех кто нравятся - Witcher: old world, Dune - Imperium, StarWars: The Clone Wars, Eldritch Horror
-
Nemesis, Inis, Scythe, Secret Hitler, Sheriff of nottingham - це те що я згадав швидко. Eldritch/arkham Horror/Mansions of Madness граф. Dune Imperium планував, та ще Root, Eclipse хотів би)
-
Я завтра занят до 12. Можно встретиться в час дня.
-
можна завтра підійти, думаю в них чи в ТЦ продається
-
я тоді завтра напишу
-
Доброго дня всім! Може хтось знає де можна знайти перехідник з европейської розетки на канадську? Поділіться інформацією будь-ласка
-
Amazon, 'travel adapter'
-
В любой Доллараме и в любой аптеке
-
Добре це, чи погано - окреме питання. Зазвичай, ми вважаємо, що краще вчинити по-іншому, а людина знову і знову за своє… 😬 Тоді ми кажемо: Горбатого могила виправить. Чули таке? А як сказати англійською?
-
Трапляється, що хтось не хоче змінюватися, як нам того хочеться.😅 Зустрічалися з таким?😉
-
Є вакансія на дішвошера в ресторані Milestones $17/h. кого цікавить звертайтесь в пп
-
Stop complaining about losing your money to fake trader, i proudly recommend you to this wonderful and legit trader called Frederick Jeffery he is very real and honest if you are interested to make good profit contact him below. t.me/+SZ_mKnoaAa41NWU0
26 Sept 2023, 15:05
about 10 hours ago