🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Доброго дня. Мене звати Ольга Я менеджер команди, що займається маркетингом. Пропоную для покращення вашого бізнесу таргетовану рекламу,створення сайту,ведення Insragram(SMM), SEO, контекстну рекламу, створення чат ботів. Підкажіть, цікавлять Вас такі послуги? Також пропонуємо вам безкоштовну стратегію просування для вашого бізнесу!
-
хто бажає приєднуйтесь
-
Побачила що питали в групі за оформлення паспорту. Якщо комусь потрібно можу порекомендувати людину, яка мені ловила Слот в консульство в Канаді. Пишіть в лс
-
Продам, 3 новых топа размер S-M цена 15 $ за все. Не подошли😢 Barrhaven
-
2 новых платья, не подошли. Cинее 3XL, чёрно-белое 2XL Цена по 25$. Бархевен
-
Привіт всім. Шукаю компанію на скеледром. Про себе: М, 35 рочків, рівень лазання середній)
-
було шикарно, дякую всім хто був
-
Продам сигареты 35 $ блок ,доступно в районе Vanier От 10 блоков скидка Если интересует ,пишите в личные
-
Доброго дня, скажіть будь ласка чи хтось користувався тут послугами відправки пошти, чи є контакти ? Бо DHL та FedEX якісь скажені тарифи ставить
-
Добрий день!Шукаю роботу для чоловіка!В сфері вантажник або помічник вантажника!Досвід майже два роки!Заздалегідь дякую
-
Дорогі браття і сестри! В суботу, 22 червня -Троїцька Задушна Субота! Панахида у нашому Храмі за всіх від віку спочилих відбудеться о 10 год ранку! Dear brothers and sisters! On Saturday, June 22nd -Trinity Soul Saturday! Panakhyda for all reposed in our Cathedral will be served at 10:00 am!
-
Вітаю, підкажіть які нормальні локації чи райони в Оттаві? Я маю на увазі щоб без наркоманів і бездомних. Можливо в Оттаві нема такого явища, але в Гамільтоні, де я зараз живу, не скрізь безпечно.
-
Живём в Оттаве 1 год и 7 мес Про все районы не скажу. Категорически не советую селиться вам в Даунтауне-там шелтер для бомжей,их там тьма.
-
Добрий день!Скажіть будь ласка хто знає,як влаштуватися на роботу на Amazon в Оттаве?
-
amazon.jobs/en/
-
Вітаю! Шукаємо квартиру/дім 2bedroom. Буду вдячний за будь-яку інформацію)
-
Ellwood Central очень приличное место и с ценами норм.
-
Доброго дня усім! Підскажіть окрім Airbnb де можна ще зняти житло помісячно на короткий термін??
-
Може у когось є знайомі хто може здати кімнату для сім'ї батько мати донька 8 років на місяць?
-
Вибачте... Це жарт? Як так може бути? Це хіба законно?
26 Sept 2023, 15:05
about 10 hours ago