🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
А якщо я не планую найближчі 2 роки водити авто у Канаді? Мені просто порадили здавати в Україні бо так дешевше
-
Добрий ранок 🤗. Я знаю що всі заявки розглядаються окремо,але питання ось в чому, подалися на візу батько і син, якщо батько не здасть біометрику, на аплікацію сина це ніяким чином не впливає ,я вірно розумію 🤔, тобто заявка сина (14рокві) буде розглядатись.
-
Чи є у когось приклад резюме за канадськими стандартами ?
-
Спасибо за информацию
-
Велике дякую!
-
я так подумав що зараз знімаю житло за туж суму яку планую і в оттаві витрачати то мабуть усі мої сплати за поточне житло можуть бути доказом платоспроможності і порядності, тобто що вчасно все оплачувалось
-
Где именно будет?
-
Доброго дня з цього приводу буде конференція незабаром
-
чи намагався хтось з новоприбулих в пошуку житла використовувати: - виписки з нелокальної банківської установи як доказ доходів - виписки з банку про переказ грошей за аренду в іншій країні, у якості доказу своєчасної оплати ?
-
Подскажите пожалуйста сайты где можно купить подешевле билеты? И ещё такой вопрос зависели страна с которой вылетаешь?
-
Доброго ранку.Це тiльки на початку серпня ?Може ще буде у кiнцI серпня чи на початку вересня?
-
Чи є така схожа група Лондон Онтаріо ?
-
На легкові ж немає такого поділу. Чи я помиляюся?
-
Так само задаюся цим питанням. І схиляюся до того щоб на картці за можливості було не менше 5000 зелених. Це і кредитна історія і для лендлорда інфа
-
Добрый день, собираюсь в Канаду и пока в Украине решил сдать на права. Объясните пожалуйста могу ли я сдав на механику, по приезду в Канаду, сдать full G на автомат? Или там чёткое разделение и с механики на автомат переучиться экстерном нельзя?
-
Друзі, порадьте, будь-ласка, чи варто після відкриття канадської картки в банку закинути туди свої гроші щоб "напрацьовувати " кредитну історію для лендлорда( знаю, що вони вимагають доказ наявності коштів і доходів при аренді житла)? Чи для лендлорда має тільки значення мої доходи з роботи в Канаді?
-
Друзі, порадьте, будь-ласка, чи варто після відкриття канадської картки в банку закинути туди свої гроші щоб "напрацьовувати " кредитну історію для лендлорда( знаю, що вони вимагають доказ наявності коштів і доходів при аренді житла)? Чи для лендлорда має тільки значення мої доходи з роботи в Канаді?
-
Всім привіт! Чи є ті хто оформляв звичайну туристичну візу в US тут в канаді? Або можливо є якась інформація стосовно відвідування країни всього на декілька днів? Дуже дякую!
-
Дуже дякую за відповідь
-
Здравствуйте , может кто-то отправлял велосипеды из Украины ? Подскажите пожалуйста каким перевозчиком ?
26 Sept 2023, 15:05
2299/13262
about 13 hours ago