🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Віза в мене є, але я думаю чи робити мені дозвіл на навчання, чи його мені дадуть на кордоні.
-
Всем привет, скоро лечу в Оттаву на учебу, есть документы от колледжа что принят на учебу. Скажите в таком случае Study Permit дают на границе ?
-
Розкажете потім як в Канаді по зрівнянню з Шотландією. У нас тут вже і машина переоформлена українська, і права британські і 2 фірми відкриті🙈 садочок, школа дуже гарні🤪 але їхнє відношення до емігрантів трохи бісить. Підлітки яки що хочуть то і роблять і все дууууже довгоооо… навіть в приватних клініках
-
ми спочатку втратили надію і почали перебиратися трохи ближче до дому. того чого сподівались отримати в британії не отримали то не було сенсу там стирчати і мучатись. і потім отримали нові дані по канаді що в інших пішло те що ми шукали і вирішили спробувати ще раз, вже востаннє, восени поїдемо у варшаві знов себе живими почали почувати
-
Хто досвідчений по Амазону, скажіть будь ласка, з сингапурського Амазону можна задати доставку до Канади? Товар є лише там(