PR CUAET
-
Так, я подавала ще у грудні паспорт, вчора була по іншому питанню. Прийняли чітко по часу слота
-
Прошу. Я взагалі вперше цю фразу побачила коли ви відправили😅
-
Це натяк на те що ви маєте відвідати Монреаль 😉
-
Ні, ми живемо близько до Едмонтона, тому доставку не замовляли
-
Дякую
-
Ні, звичайна доставка , дип поштою в консульство
-
Загалом 3 місяці вони кажуть, якщо не dhl
-
Доставку DHL замовляли?
-
UCI - це персональний номер клієнта, тобто вас, а номер воркперміта - він інший. Шукайте на воркперміт його нумер у верхньому правому кутку прямо навпроти голограми у тому же рядку
-
В нас просто затребували новий паспорт дитини, тому запитала хто який досвід мав очікування
-
Air company сканирует ваш паспорт Затем манифест уходит в government Если надо остановят)
-
Ну не всім так щастить)) я пишу свій досвід
-
Просто люди які подавалися 22 січня вже отримали і 24 також зустрічала
-
Tax credit теж у сімейного можна взяти?
-
Ну теоретично наший кейс підпадає так, що руль однією рукою тримати у більшості🙃🙃 не факт, що інструктор якось ввійде у положення, тому мене цей момент цікавить на майбутнє.
-
Дякую
-
Дякую!
-
Disability на водійські права не вплине, здасть екзамени - отримає, ні - то ні. Tax credit на Disability беріть, там не питають, куди Ви витратите ті гроші. При працевлаштуванні роботодавець не знатиме про те, оформлена інвалідність чи ні.
-
Це все добре, коли фінансово можна потягнути такий моргач. Коли сума обмежена, то вибір стає не в тому старий чи новий, а або купувати щось на цю суму або йти на рент.
-
Вот такое нашёл в описании к нашей программе. IRCC всеравно могут принять аппликацию, даже если "проблемы" с фин.стороны.
12 Jan 2024, 17:45
Post 100092 of 384839
3 minutes ago