PR CUAET
-
Ні, звичайна доставка , дип поштою в консульство
-
Загалом 3 місяці вони кажуть, якщо не dhl
-
Доставку DHL замовляли?
-
UCI - це персональний номер клієнта, тобто вас, а номер воркперміта - він інший. Шукайте на воркперміт його нумер у верхньому правому кутку прямо навпроти голограми у тому же рядку
-
В нас просто затребували новий паспорт дитини, тому запитала хто який досвід мав очікування
-
Air company сканирует ваш паспорт Затем манифест уходит в government Если надо остановят)
-
Ну не всім так щастить)) я пишу свій досвід
-
Просто люди які подавалися 22 січня вже отримали і 24 також зустрічала
-
Tax credit теж у сімейного можна взяти?
-
Ну теоретично наший кейс підпадає так, що руль однією рукою тримати у більшості🙃🙃 не факт, що інструктор якось ввійде у положення, тому мене цей момент цікавить на майбутнє.
-
Дякую
-
Дякую!
-
Disability на водійські права не вплине, здасть екзамени - отримає, ні - то ні. Tax credit на Disability беріть, там не питають, куди Ви витратите ті гроші. При працевлаштуванні роботодавець не знатиме про те, оформлена інвалідність чи ні.
-
Це все добре, коли фінансово можна потягнути такий моргач. Коли сума обмежена, то вибір стає не в тому старий чи новий, а або купувати щось на цю суму або йти на рент.
-
Вот такое нашёл в описании к нашей программе. IRCC всеравно могут принять аппликацию, даже если "проблемы" с фин.стороны.
-
Знакомая бабушка канадка, давно переехала с БС в Альберту, говорит там по пол года депрессия была, так как постоянно тучи, дождь с сентября по апрель
-
Так, і дешевше ніж в педіатра. Документ на такс кредіт, а не сам
-
Я одесситка тоже.
-
Кількість новоприбулих українців у різних провінціях та територіях станом на 3-го березня 2024 року згідно даних OUSH-OHPU, IRCC, ESDC: Ontario: 104,013 Alberta: 53,694 Manitoba: 24,246 British Columbia: 23,865 Quebec: 23,796 Saskatchewan: 6,626 Nova Scotia: 5,472 New Brunswick: 3,958 Newfoundland and Labrador: 3,226 Prince Edward Island: 321 Yukon: 104 Підписуйтесь на @UkrainianCanada
-
Якщо "однією рукою", то Вам треба уточнювати. Щвидше за все права не дадуть. По усім книжкам тут підкреслюють, що руль тримати обома руками і правильно.
12 Jan 2024, 17:45
Post 100097 of 412100
2 minutes ago