PR CUAET
-
Disability на водійські права не вплине, здасть екзамени - отримає, ні - то ні. Tax credit на Disability беріть, там не питають, куди Ви витратите ті гроші. При працевлаштуванні роботодавець не знатиме про те, оформлена інвалідність чи ні.
-
Це все добре, коли фінансово можна потягнути такий моргач. Коли сума обмежена, то вибір стає не в тому старий чи новий, а або купувати щось на цю суму або йти на рент.
-
Вот такое нашёл в описании к нашей программе. IRCC всеравно могут принять аппликацию, даже если "проблемы" с фин.стороны.
-
Знакомая бабушка канадка, давно переехала с БС в Альберту, говорит там по пол года депрессия была, так как постоянно тучи, дождь с сентября по апрель
-
Так, і дешевше ніж в педіатра. Документ на такс кредіт, а не сам
-
Я одесситка тоже.
-
Кількість новоприбулих українців у різних провінціях та територіях станом на 3-го березня 2024 року згідно даних OUSH-OHPU, IRCC, ESDC: Ontario: 104,013 Alberta: 53,694 Manitoba: 24,246 British Columbia: 23,865 Quebec: 23,796 Saskatchewan: 6,626 Nova Scotia: 5,472 New Brunswick: 3,958 Newfoundland and Labrador: 3,226 Prince Edward Island: 321 Yukon: 104 Підписуйтесь на @UkrainianCanada
-
Якщо "однією рукою", то Вам треба уточнювати. Щвидше за все права не дадуть. По усім книжкам тут підкреслюють, що руль тримати обома руками і правильно.
-
Это однозначно. Я отвечала на вопрос что старые дома лучше чем новые
-
Інформаційні програми для українців у Канаді UCC National Expert Insights Webinar on Employment Insurance (*** please scroll down for English text) У четвер, 14 березня, о 19:00 за EST, підключайтеся до чергового вебінару програми "Поради експертів". Тема: Страхування на випадок безробіття Зареєструватися за посиланням У 2023 році, Конгрес українців Канади розпочав серію вебінарів для новоприбулих українців під назвою "Поради експертів". Інформація про вебінари та про те, як зареєструватися за посиланням: www.ucc.ca/expert-insights
-
Ну тоді ще уточню - чи впливає на ПР наявність такс кредіту такого чи самої дісабіліті?
-
Форму Т2201 роздрукувати і прохати заповнити другу частину в сімейного. Потім відіслати CRA.
-
Most people who have undergone amputation/s can still drive if they are deemed fit to do so. Your doctor can assess your ability to drive and may need you to have some health tests prior to doing so. The purpose of these tests is to make sure that it's safe for you and safe for other road users.
-
Кирпичные просто экономически не выгодно строить
-
Полностью кирпич только в даунтауне. Готов так 60-70. Осталтное все монолит . Мы живем тоже в монолитном .
-
Так, але я говорю про цегляні будинки...такі поодинока рідкість тут, хіба в Онтаріо...
-
Це якраз знаю, тому й думаю чи має бути спец.відмітка у правах. Це правда не завтра потрібно, але час летить)
-
Доречі ви можете написати їм на імейл і уточнити. Або подзвонити можливо 🤔 і будете знати точно.
-
youtu.be/YNIjfELamL0?si=83rrKkpKBazN2eut
-
З таким формулюванням, точно тоді все окі. Дякую🌷
12 Jan 2024, 17:45
Post 100109 of 394062
4 minutes ago