PR CUAET
-
Якщо у вашої дитини стаді перміт, то вона теж може працювати по ньому і без ворк перміту. Але не більше 20 годин на тиждень. Також, звісно, ви можете подати заявку для неї на ворк перміт, якщо хочете
-
Если это Ваше высшее образование, то его тоже надо эвалюировать...кроме ВЭС есть еще другие органиации которые занимаются этим вопросом, IQAS например. ВЭС делает школьные аттестаты тоже
-
Вы не туда пишите, эта ветка не о том...напишите вопрос в ветку General или в Загальний Чат
-
Хм. А це як?
-
Або ж на базі ворк перміту батьків
-
Дякую. Так, я знаю це. Я зрозуміла, що можливо отримати вп тільки «на базі» візітор рекорд. Дякую за відповідь.
-
Я починаю заповнювати перший опитувальник. І на основі моїх відповідей формується чекліст для візи 🤷♀️
-
Ще раз дуже Вам вдячна, буду звертатися до спеціалістів.
-
На мою особисто ні 😉, а от на допомогу спеціалістів так @tax_canada_accounting
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5553-applying-change-conditions-extend-your-stay-canada-worker.html
-
Чи ви робите це саме за інструкцією "inside Canada"?
-
Дуже Вам дякую за відповідь. А чи можна розраховувати на Вашу допомогу у подачі декларації? І якщо так, то на яких умовах?
-
Вітаю! Чи є спеціалісти, які можуть допомогти подати першу податкову декларацію? Скоріше за все буде нульова.
-
Спробувала написати у чат, який Ви порекомендували,не підкажете часом яка там мова спілкування?
-
Ну взагалі без інструкції. Я для себе подавала всі заявки, тому знаю як це робиться. Але в цьому випадку щось не виходить. Дякую за посилання. Я ще уважно інструкцію почитаю з компʼютера.
-
Але обидві форми заповнюються он лайн, на сайті - не через ридер. Додам через форму, дякую!
-
Подайте сами бесплатно в одном из налоговых приложений. Также такс клиник нулевые помогают сделать бесплатно
-
Эти справки не имеют срока если человек не покидал Канаду, в случае если справка получена до приезда в Канаду спорный вариант и офицер может отправить дозапрос на новую либо без такого принять старую
-
Дарма в усьому бачити гроші. Можливо я теж стану у людині в нагоді. А дякувати за добрі справи - потрібно.
-
Вітаю. Допоможіть зрозуміти: travel documents and passports- це закордонні паспорти і внутрішні паспорти ?
12 Jan 2024, 17:45
Post 100204 of 387320
3 minutes ago