PR CUAET
-
Я заказывала через дию. Оригинал пришел на укр адрес знакомой. Она мне выслала скан, я перевела. Всё заняло недели полторы
-
Спасибо за ответ. И еще, пожалуйста. А вы сами решили не проходить свежую медкомиссию или консультировались?
-
Сейчас люди так активно начали продлять WP поэтому возникает много вопросов , взаимосвязи с одного с другим
-
Да, попробуйте
-
Можливо ця інформація буде корисною, тому відповім, що агент IRCC сказав, що це помилка - подаватись на продовження WP з medical exam, якому більше 12 міс. Потрібно вибирати “No” і чекати на інструкції.
-
Да, конечно)
-
Думаю уже папу отправить за этим витягом😂 он же вроде причастен к этому документу
-
LMIA це окремий документ Джоб оффери всі плюс мінус однакові, на які оформляли LMIA чи на які ні Свій зразок вам хтось наврядче скине - там конфіденційна інформація.
-
Підкажіть, будь ласка, чи можна податись на продовження ворк перміту, якщо тимчасово за межами Канади ? і повернусь назад тільки у кінці весни. не виникне проблем у Канаді з тим ворк пермітом, який є на руках зараз ?
-
Ми отправляли документы без этого вы тяга ( его заказали позже) а прикрепили справку о несудимости с дии ( с переводом) там указано две фамилии ( девичья в скобках). Держим вытяг на всякий случай…
-
И в меня тоже киньте😂
-
Я про зняття обмежень з ворк перміту з можливим продовженням
-
Немає подовження wp, можна подавати на новий wp. За межами Канади програму CUAET закрито.
-
Дякую!
-
Переходьте на оф сайт і читайте які вимоги для позитивного ЛМІА. Там не мало www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/hire-temporary-foreign/find-need-labour-market-impact-assessment.html Зразок ЛМІА зверху
-
Дякую за відповідь, я розумію, що присутня конфіденційна інформація, проте її можна замалювати. Може хтось має посилання на зразок LMIA?
-
Добрый день. Можно подробнее о курсах, где когда, на каком языке....
-
Ось так виглядає LMIA
-
@OstapBosak можливо у вас є контакти міграційних юристів, колег?
-
Це все залежить від Вашого ноку, Альберта відбирає лише тих хто їй потрібен. Healthcare, agriculture, construction, tech pathway etc
12 Jan 2024, 17:45
Post 100649 of 390829
3 minutes ago