PR CUAET
-
Ми отправляли документы без этого вы тяга ( его заказали позже) а прикрепили справку о несудимости с дии ( с переводом) там указано две фамилии ( девичья в скобках). Держим вытяг на всякий случай…
-
И в меня тоже киньте😂
-
Я про зняття обмежень з ворк перміту з можливим продовженням
-
Немає подовження wp, можна подавати на новий wp. За межами Канади програму CUAET закрито.
-
Дякую!
-
Переходьте на оф сайт і читайте які вимоги для позитивного ЛМІА. Там не мало www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/hire-temporary-foreign/find-need-labour-market-impact-assessment.html Зразок ЛМІА зверху
-
Дякую за відповідь, я розумію, що присутня конфіденційна інформація, проте її можна замалювати. Може хтось має посилання на зразок LMIA?
-
Добрый день. Можно подробнее о курсах, где когда, на каком языке....
-
Ось так виглядає LMIA
-
@OstapBosak можливо у вас є контакти міграційних юристів, колег?
-
Це все залежить від Вашого ноку, Альберта відбирає лише тих хто їй потрібен. Healthcare, agriculture, construction, tech pathway etc
-
Так, заявка відкривається, але є умови, при яких ви маєте право її подати...типу українка, яка знаходиться на території Канади
-
Заявка на подачу відкривається у будь-якому куточку світу, саме зараз на неї і дивлюсь. Ну якщо запитують, чи у Канаді я, то це вже інше питання.
-
Всем привет! Такой вопрос возник, если уже подались на гуманитарную программу и дело на рассмотрении, можно ли в то же самое время податься на провинциальную номинацию? Спасибо
-
А можно подробиці, як саме провінція вибирає. Ти просто створюєш профайл, якщо у мене наприклад тір 2, у чоловіка тір 3, у нас у обох по року experience. Але балів по калькулятору десь 380, англійська 5. То ми просто чекаємо поки провінція вибере? Бо по EE то не підйомний бал. А по experience class є шанси виходить? І скільки в середньому займає процес? Дякую за відповідь.
-
А як ви будете подаватися за межами Канади, якщо CUAET діє лише якщо ви в Канаді? І при подачі у вас запитують чи ви знаходитесь в Канаді...
-
Читала вище, що подовжений не підходить, але почекайте, може хтось ще щось підкаже
-
Ну у тому питання і полягає. Чи не буде проблем, якщо податися на зняття обмежень, потім при вʼїзді у Канаду по старому ворк перміту ?
-
Але ж це і є подача на новий wp. Старий залишається діючим.
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка. За скільки місяців до кінця паспорту варто подаватися на новий? І чи можливо зʼїздити в Україну і змінити там паспорт замість тут?
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago