PR CUAET
-
Нет конечно ..на гуманитарную продаются только в том случае если вы ни по одной из рабочих не подходите.
-
Та цветные копии...оригинал свидетельства о браке привезет супруга она прилетает через неделю.,а вот свидетельство о разводе от первой супруги.....вот это проблемно...ладно спасибо будем пробовать.в мире нет таких вершин,что взять нельзя
-
Я і звонила і писала
-
Переводчик может просто написать, что перевод сделан с чёрно-белой копии. По крайней мере мой переводчик пишет - с оригинала или с копии, так как есть документы тех, кто остался в Украине, и они нужны им там.
-
Я не адвокат но думаю да
-
У меня вместо свидетельства о браке, которое забрали при разводе, витяг из книги записей актов из ЗАГСа. Я его брала ещё давно, просто обратившись в ЗАГС.
-
Ясно, значит если изменились обстоятельства и я получила номинацию от провинции после подачи на гуманитарную, то это автоматически отказ в гуманитарном кейсе. Спасибо
-
Ну что поделать, что родились не в том месте и не того пола, приходится мозг включать)
-
И это притом, что адвокаты заявляют, что продление действующих ВП законом не предусмотрено 😊
-
Тоді вам, вірогідно, буде вже відмова за гуманітарною. Оскільки, якщо ви підпадаєте під економічну програму, то тим самим ви не підпадаєте під гуманітарну
-
На що вона впливає, коли людина вже приїхала , отримала фінансову допомогу, хелс картку?
-
Для подачі документів на ПР не є обовʼязковим робити переклади в Канаді та платити великі гроші. Також не є обовʼязковим нотаріально завіряти. Головне, щоб бюро перекладів було офіційно зареєстрованим та документи мали печатку з англ буквами. Набагато дешевше це робити через укр бюро перекладів відправляючи їм документи онлайн та потім згодом отримувати переклад з необхідними печатками та інформацією про перекладача/агенство Це так, для інформації хто тільки буде починати цей шлях
-
А чого всі так переймаються через відсутність помітки CUAET у новому ворк перміті? Може хтось пояснити?
-
Дитина подається разом з батьками чи окремо треба подавати/реєструвати?
-
Я чекаю на нову програму для українців, думаю, що восени має щось нове вийти. Але готую документи на гуманітарну
-
Мне сказал мой адвокат что надо подаваться за 2 недели до окончания действующего WP и нам он не будет с позначкой CUAET внизу. Но все на усмотрение офицера
-
Щось мають вирішувати щодо пермітів. Війна не закінчується, на жаль. Он, в Одесі було страхіття знову. Навряд чи не дозволять продовжити перміти після 31 березня
-
Health card і так діє, якщо у вас ворк перміт і ви працюєте. Навіть без CUAET. Для чого ще потрібна помітка??
-
Доброго дня. Скажіть, будь ласка, як можна подати податкову декларацію вперше онлайн. Дякую
-
Якщо зовсім просто - то це якась закінчена дія. Наприклад сходив, з'їв, заправив.
12 Jan 2024, 17:45
Post 100723 of 391878
4 minutes ago