PR CUAET
-
А много было или 1?
-
Надіюсь що нашу програму добавлять в список тих що можна буде податись на продовження перміту поки справа в розгляді. У нас перміт закінчиться в березні наступного року і наша мама працює тут фул тайм
-
www.translationagency.ca/calgary_edmonton_ukr
-
Дякую за відповідь Я чула інформацію що медогляд дійсний 5 років, тому уточнюю
-
@OstapBosak Bohdana Lypovyk мігр конс% кого порадите?
-
Свекор приіхав по ТУРИСТИЧНІЙ візі, що була до того. Work Permit не дали, а дали Visitor Record to match wife’s work permit expiration date. Помітки CUAET нема. Причина помилки через те, що нема CUAET, чи можливо щось інше? Цікаво, що помилка саме в UCI а не IMM1442 номері.
-
Добрий день, хтось замовляв доставку паспорту до Консульства в Едмонтоні? DHL? Global vs? Що швидше?
-
Залежить від того навіщо Вам юрист, бо навіть імміграційного юриста я б могла порадити відповідно до різного напрямку діяльності (в мене є як мінімум 4 з якими я працюю залежно від кейсу)
-
Хто стикався таким? Чому видає помилку?
-
Так само , тільки без копії паспорта і заяви , як підтвердження передачі, видрукувати з mail переписку з консульством
-
Доброго дня. Можете будь-ласка поділитися відповіддю на Ваш запит? Дякую
-
Це так само і в Торонто працює?
-
2-4 тижня
-
Можна написати в приватні повідомлення ?
-
Дякую. Скільки приблизно чекати?
-
Знайомому прийшла довідка на днях з Едмонтону. Каже біля двох місяців
-
можна доречі перевірити в інструкціях на подачу на ворк перміт
-
при подачі на новий ворк перміт пише сфоткайте той шо робили протягом 12 останніх міс
-
DHL надійніше. Знайомі мали затримку з Global.
-
Якщо ви здали біометрію то у вас вже був AOR і запит на біометрію. А це вже хоч щось. У нас нажаль від 2 листопада нічого нема
12 Jan 2024, 17:45
Post 100842 of 391881
2 minutes ago