PR CUAET
-
Дякую. Скільки приблизно чекати?
-
Знайомому прийшла довідка на днях з Едмонтону. Каже біля двох місяців
-
можна доречі перевірити в інструкціях на подачу на ворк перміт
-
при подачі на новий ворк перміт пише сфоткайте той шо робили протягом 12 останніх міс
-
DHL надійніше. Знайомі мали затримку з Global.
-
Якщо ви здали біометрію то у вас вже був AOR і запит на біометрію. А це вже хоч щось. У нас нажаль від 2 листопада нічого нема
-
Так и есть, если не выезжали из Канады. На офсайте крупным шрифтом написано об этом.
-
Підкажіть, будь ласка, хто забирав готові паспорти з Торонто Для цього потрібно запис чи можна забрати в живій черзі?
-
Я також з 3 листопада не отримала нічого ще. Вже і біометрію здала 3 місяці тому а статус і досі «submitted” і все
-
Моя мама отримала, але не подовжили термін, як був до травня 2025 року, як в першому перміті, так і залишився(( чекала десь тижні три мабуть.
-
Было на 10 00 зашёл в 13 00
-
Був тільки запит на біометрію. Нічого більше не має. Статус заявки до сих просто submitted і коли я намагаюсь відстежити (через трекер) - мені пише що мою заявку не можуть знайти, може вони ще не почали її обробляти🤦🏼♀️
-
Тільки 5. Є десь таке правило ?
-
Підкажіть, будь ласка, як довго проходить сама процедура подачі документів у консульстві? Чи потрапляють люди точно у свій час? Намагаюсь спланувати літак.
-
Якщо ви сплачуєте податки в Канаді з тієї роботи - то так (частково можна списати)
-
Багато людей самі подають! Просто щоб зтось підсказав з чого почати
-
Вам найкраще в цьому зможе допомогти міграційний консультант
-
Я написав тільки в тих, в яких вважав за потрібне і що мені можливо можуть відповісти. Якби я писав бездумно, їх було б не 5 а 25.
-
Так же само , на 10:20 была запись , попала в 13:10
-
Різні гілки для різних тем. Звісно, не треба питати в гілках на певну тему про те, що цих тем не стосується
12 Jan 2024, 17:45
Post 100856 of 391881
3 minutes ago