PR CUAET
-
Тільки 5. Є десь таке правило ?
-
Підкажіть, будь ласка, як довго проходить сама процедура подачі документів у консульстві? Чи потрапляють люди точно у свій час? Намагаюсь спланувати літак.
-
Якщо ви сплачуєте податки в Канаді з тієї роботи - то так (частково можна списати)
-
Багато людей самі подають! Просто щоб зтось підсказав з чого почати
-
Вам найкраще в цьому зможе допомогти міграційний консультант
-
Я написав тільки в тих, в яких вважав за потрібне і що мені можливо можуть відповісти. Якби я писав бездумно, їх було б не 5 а 25.
-
Так же само , на 10:20 была запись , попала в 13:10
-
Різні гілки для різних тем. Звісно, не треба питати в гілках на певну тему про те, що цих тем не стосується
-
Дякую
-
Дякую
-
Это где? В Оттаве?
-
O, sorry
-
Дуже дякую
-
Так, вам просто в провінції потрібно знайти населений пункт який бере участь в цій програмі і запитати чи є в них квота. В Альберті це лише одне містечко, і умови там не важкі
-
Stefan Слотів наразі надзвичайно мало, подекуди немає зовсім. Тож, скоріше, ви все правильно зробили. Переконайтесь, що ви обрали місто та консульську дію, яка Вам підходить
-
Жива черга, але всі будні з 12 до 12.30. Середа з 14 до 14.30. Тільки в цей проміжок видача
-
ALBERTA Rural Renewal Stream
-
Є окрема тема «контакти імміграційних консультантів». Оце ваш best bet напевно був би.
-
там далеко не один городок их довольно много, если посмотреть на официальном сайте Альберты www.alberta.ca/aaip-rural-renewal-stream-community-designation
-
Ось лінк вище
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago