PR CUAET
-
Доброго дня можете підсказати у мене є віза wx-1 , чи можу я по неї приїхати до Канади та отримати work permit з поміткою quaet?
-
Доброго дня, довідка про несудимість з України коштує 1000 грн без апостилю, 2000 грн з апостилем. З Польщі 2500 без, 3500 з апостилем.
-
В мене теж питання. Зробила переклади в Україні у сертиф перекладача. Що ви дізналися, треба додатково ще завіряти чи апостилю достатньо?
-
Ребята, привет! Мы пожилая маму пенсионерку по этой программе. У неё вокруг Перми до 26 года. Стоит ли нас сейчас делать продолжение вп?
-
в нас пришел е-сопр на следующий день после п2
-
Можна
-
можете
-
Мені видав психолог, із яким ми працювали більше ніж півроку в Польщі. Тут я взяла направлення у сімейного лікаря, але ще не ходила. Можливо, у когось інший шлях.
-
Там без Зеленского не обошлось. Так же по всей Европе прижимают наших
-
Сенс продляти є. Бо ще є люди які зараз отримують ПР за іншими програмами і плекають надію потім встигнути підтягнути рідних.
-
А довго ви чекали на портал 2 після першого?
-
IRCC.ClientPortal-PortailClient.IRCC@cic.gc.ca Хай опише ситуацію. Дзвонила разів 7, півтора місяці, безуспішно. На імейл відповіли за 10 днів.
-
І мені,будь-ласочка,напишіть
-
Вчора все відправилось. Але писала зі свого WP свій термін закінчення статусу 😥 Тепер мабуть не виправиш 😭 6 днів без сну на ці довбані анкети, вибачте. Як все складно. Капець Чого чекати тепер невідомо. В дітей закінчується той Visitor 2024 літом 😭 як їм далі тут жити? .... Мабуть я помилку зробила що не вписала Visitor
-
Ні - якщо курси до 6-ти місяців study permit не потрібний. Просіть в аеропорту work permit.
-
Так
-
У нас 20 березня буде місяць
-
Ще уточнити за Хелс Карт, повідомлення на роботу
-
Поиск по чату-попробуйте
-
Из 8237 сообщений может что-то для вас подойдёт
12 Jan 2024, 17:45
Post 102053 of 390776