PR CUAET
-
Также само она виглядає. Только на ней стоит печать и резолюция консула.
-
Ну ясно
-
Капець 🤦♀️😁
-
@OstapBosak підкажіть будь ласка, яку дату для коммон ло заяви вказувати (потрібно для зняття обмежень з ворк перміту). Ситуація така що ми подавались окремо з хлопцем в травні 2022, але потім вже вказували в податках вкінці 2022 року в Канаді, що разом живемо з березня 2022, тобто до подачі на ворк перміт, бо це правда, але не знаю як то рахувати тепер то коммон лов, з моменту спільного проживання? Просто на момент подачі на ворк перміт в 2022 то ми разом жили лиш 2 міс, тому кожен окремо робив собі
-
В МВС та Дії однакові Мається на увазі, що з консульства довідка інакше виглядає
-
Мы приехали лично в консульство и получили конкретную инструкцию где и как взять эту справку. Находясь Прямо там, в консульстве, скачали эту справку и скинули консулу на имейл. Примерно через 2 недели, может чуть меньше, я точно не помню, нам прислали смс, что можно забирать справку.
-
А на біометрію також запит не висилають з місцями де можна здати? Її також одразу в пр анкету треба підгрузити😳
-
А зачем в МВД если можно через дию?
-
У большинства из нас уходит полгода или год до подачи на пр. Можно же успеть за это время справку сделать.
-
Бо выше люди писали что это разные справки
-
Пару месяцев надо ждать теперь..
-
Ага 😁
-
В личном кабинете МВД (вход через дию) скачивается справка (занимает 2 минуты времени), отправляется в консульство, и через пару недель получается обратно, заверенная консулом. А что, собственно, вас развеселило?
-
Ааа, ясно, типу поки пластік дочекався посивів треба нове фото)))
-
Навіть якщо паспорт закінчиться то всеодно можна продовжувати жити по ПР, окрім того податися з поясненнями також можна
-
Да, если запросят объясню что она родилась в далеком 1945 году и сейчас это оккупированная территория, где брать копию? Если у неё бумажный вариант еле читаемый…
-
Отправил справку с дии?) в консульство
-
Так это фото для дела а для пластика потом опять фоткатся. Если я не права то исправьте
-
Нет, они разные
-
Я все одно не розумію до кінця, перепрошую. Якщо я виїхав в Угорщину, це одна подорож. Потім я поїхав в Україну, це друга подорож. А потім повернувся назад, це третя подорож. Виходить так вносити?
12 Jan 2024, 17:45
Post 10290 of 393324
about a minute ago